Handan_65 Gebeliğin ilk ayından itibaren göğüslerim Büyüyor şuan 18+6 dayım normalde 85 takıyorum ama artık olmamaya başladı sizinde öyle oldu mu ? Ve Ne zamana kadar büyüyecek bu gidişle 100 olacam 😞😓😩
Petyynut Handan_65 benim de öyle oldu ilk 3 ay çok büyüdü ve çok acıyordu. Sonra bir ara o açıma hissi geçti büyüme de durdu ama küçülmedi şu an 31.haftadayım acıma hissi yavaş yavaş yine oluyor
Handan_65 Mervesude01 Ay zaten normalde de çok küçük deildi peki nezamam duruyor büyüme Tombul tombul memeler şarkısını artık benimsemek lazım 😀 cidden sinirim bozuluyor
Mervesude01 Handan_65 ayy Allah iyiliğini versin canım yaaa 😄😄😆 valla canım benimki 25. Haftadan sonra duraksadi öyle hatırlıyorum
Handan_65 Deniz59 Doğum sonrasında süt oluyir alışmam lazım silikonlarima 😀 millet çocuğundan vazgeciyir meme için bizde şikayet ediyoruz 😀😀 hahahah
Handan_65 Rserin Insallh ya zaten 85 de bide desteksiz hali kullanıyorum artık paraşüt kupasından diktirecwm artık 😀
bahtnurr1 Handan_65 benim çok büyümedi yaa 34olduk. Destekliler sırt sıkmaya başladı desteksiz aldım hiç sevemedim asla rahat değil yaa 1 beden büyük desteksiz al istersen. Destekli emzirme döneminde sütü geri kaçırıyor dedi birisi bilemedim ne kadar doğru olur ama asla yapamıyorum ben desteksiz
cerenmina Handan_65 valla 22 haftalık hamileyim 85 b takiyordum 85 C emzirme sutyen aldım oldu da. Pentiye gidip doğru ölçülerinde alabilirsin
elifinilki27 Handan_65 75 takıyordum artık takmıyorum😂 büstiyer gibi birşey takıyorum südyen takınca açıyor zaten