Hayatdolu Arkadaşlar siyah renkte olan bi ürünü boyamam lazım kıyafet . Makinede yıkama yapacağım ama daha sonra makinede kalıntı kalırmı diğer kıyafetlerimizi boyar mi ?
Bhsah Hayatdolu makinenin deterjan gözüne değil de kazana koyarsan sonrasında da varsa kazan temizleme programıyla çalıştırırsan hiç bir şey olmuyor canım
MomHero2 Hayatdolu daha önce pantolonum için siyah kumaş boyası kullandım büyük tencerede kaynattım pantolonu boyayı içine döktüm sonra sıkmadan kuruttum makineye ihtiyaç kalmadı hiç
Sinemmmmm58 Hayatdolu kaynanamlarda yapmistik ama.makinenin deterjan bolumunu falan temizleyemedim cikmadi boyasi siyah bi sekilde kaldi ben begenmedim acikcasi
Aslylmz İşlemi yaptıktan sonra zaten makinayı kısa programda bos calıstır mutlaka hem makina için hemde sonraki giysiler için
Hayatdolu MomHero2 bende öyle yapayım en iyisi ya tencerede yapayım sonra onu çamaşır suyu ile yıkarım güzelce
Hayatdolu Sinemmmmm58 işte bundan korkuyrm bende şimdi bebeğimzde olacak kıyafetlerine filan bulaşır en iyisi yapmiyim hiç