Nazemm Slm kızlar ilk kızımın adı nazenin ikinci kızım olacak bir türlü isim bulamadım Bana yardımcı olun
secoz Nazemm Nazenin tek başına çok hoş bi isim ☺️ Ben de Minel Asya koyacağım Minel ekleyebilirsiniz sonuna ☺️
cahillesohbetikestim Nazemm nedense aklıma gülsemin geldi 😊 nazenin e İkinci isim değil apayrı bir isim arıyorsunuz dimi ben yanlış anlamadım 🤣
Nazemm cahillesohbetikestim İlk kızım nazenin 4 yaşında şimdi , ikincisine hamileyim oda kız ablasının ismine uyumlu bir isim arıyorum
gbyalcin Nazemm Selin ya da Derin geldi aklıma Nazenin’le uyumlu 😍 kızlarınız sağlıkla büyüsünler inşallah 😊 Nazenin de arkadaşımın hayali kızım olursa koyacağım diyo ama aşırı bekar hala 😂😂
Melistosum Nazemm nazenin bende düşünmüştüm ama Nazen olarak degistirdim nazenin sondaki takı gibi nin olmadı gibi geldi bana şimdi tamamen değiştirdim Melisa Arven olacak inşallah
Tuliy5 Melistosum Nazen bence Melisa Arven’den daha güzel bence 😊 Melisa’nın Yunan mitolojisindeki anlamı hiç hoş değil üstelik. Cesedinden arı sürüsü doğan bir rahibe Melisa.
meltemonen Nazemm 2 hafta önce bir adam parkta kızına Nazende diye seslendi, kulağıma hoş geldi birden duyunca
Tuliy5 Nazemm Çok güzelmiş Nazenin ismi ya bayıldım 🥰 Bergüzar - Nihan - Yasemin - Piraye - Zübeyde - Feriha - Dilruba - Feryal 🌸🌸🌸🌸
Nazemm Tuliy5 eskiden bir dizi vardı doktorlar diye orda elanın annesinin adı nazenindi o zaman aklıma girmişti
Melistosum Tuliy5 ben Yunan mitolojisine bakarak değil Melisa çiçeği ve miss kokusuna bakarak koydum 😊 keşke soylemeseydiniz bilmem hiç biseyi değiştirmedi
Tuliy5 Melistosum Melisa çiçegi de aslında mitolojiden bağımsız değil. Melisa çiçeği arıları çeken bir bitki. Rahibenin cesedinden arı sürüsünün çıkma sebebi de bu. Ben şahsen beğenmiyorum Melisa ismini. Belki mesajım başka anneleri bilgilendirmiştir. Sizin fikrinize de elbette saygı duyuyorum. Siz beğenerek koyuyorsanız kimse karışamaz. Ben sadece bildiklerimi yazmak istedim. Kırdıysam kusura bakmayın lütfen