TubaRecepOguz yaseminkaplan evet benim kahverengi koyu kıvamlı geldi peçeteye silince 2 gün falan sürdü canım ara ara geldi yani
badeilemerve yaseminkaplan evet benim de öyle geldi yaklaşık 1 hafta sürdü hatta sonrasında doğumum oldu.
Gull_94 yaseminkaplan ben🙋🏻♀️Ikıncı dogumumda oyke oldu tam olarak sabah baslayıp doguma gıdene kadar parca parca geldı az az
yaseminkaplan TubaRecepOguz ilk doğumum o yüzden deneyimsizlik ne düşüneceğini bilemiyor insan🙈 dün kontrole de gittim bir sıkıntı yoktu ara ara belime ağrılar giriyor adet sancısı gibi sizinde ağrılarınız olmuş muydu? ❤️
TubaRecepOguz yaseminkaplan benimde ilk doğumum olacak inşallah belimde ağrı var bende beklemedeyim ne yaşayacağımı bilemediğim için heyecan var bende de 🥰
yaseminkaplan TubaRecepOguz hayırlısıyla kucağımıza alırız İnşAllah çok heyecanlı bekleyişler bunlar😍
YsmnD Benimde cuma gece geldi sabaha kadar belim kasıklarım ve bacağım ağrıdı ama tık yok hala gelmedi. Pazar gün biraz daha geldi ama sancı yok hala
yaseminkaplan YsmnD benimde belime vuruyor ara ara geçiyor hemen ama böyle adet sancısı gibi hayırlısıyla gelsin güzel yavrularımız🥰
busra_oksuz Benimde dünden beri parça parça geliyo ilk doğumum bende bekliyorum ne suyum geldi ne sancım henüz
Gull_94 yaseminkaplan sabah 10 gb geldı ılk nısan sonra gece 11 e kadar ara ara devam ettı az az bazen kesıldı bıkac saat gelmedı falan gece 2de yatıs yapıldı sabah 11 de dogurdum ben 💞