MomHero2 Semihanim teşekkür ederim 🥰 bende Ecem ismini hep çok seven birisi olsun kısmet te oldu kızıma
gbyalcin Semihanim Afra bi de Aleda isimlerini çok istedim, çok beğeniyorum. Eşim birine afra tafra birine de alelade o ne dedi 🤦🏼♀️ bi de benim annemin ikisine de dilinin dönmesi imkansız 😂😂 şimdi Masal düşünüyoruz ama o da tam içime sinmedi
Semihanim gbyalcin afra tafra ikilemesi çok önce de kaldı bizim nesil bilir sadece 😁 diğer isimleri de düşününce anlıyorsun hepsinin dalga geçilecek çok yanı var ne yapalım isimsiz mi kalsın yavrular 🤭 seçtiğin isimlerin hepsi güzel içine hangisi sinerse onu koy kimseye bakma ☺️
Karadenizli_ Semihanim bende Duru koymayı düşünüyorum anlamı anlaşılacağı üzere saf temiz berrak demek kendi de ismide duru gibi olsun saf temiz. 🤲🏻💜
Semihanim Karadenizli_ Aynısını düşünüyorum Duru ismi de anlamı herşeyiyle çok hoş 🤍kısmet ikinci olursa kesinlikle koyarım🥰
219Eyll Semihanim bir kızımız var ismi Elif Eylül ikinci kızımız olacak nasipse ismini Eslem Ela yada Eliz Ece koymayı düşünüyoruz .iki isim arasında kararsız kaldık 🤭🤔
Aminegul Semihanim yaa cok tesekkür ederim 😊 kizim 2 bucuk yasinda cok anlayişli karnimdaki ise cok aktif bilemiyorum. Insallah bana yoldaş olurlar 🥰
Semihanim Akturk93- ikisi de birbiri ile uyumlu canım nacizane fikrim ne zaman Güneş ismini duysam yanına Ayla ismini yakıştırıyorum doğana ladar ne isimler duyarson daha 🤭
gbyalcin Semihanim işte tam içime sinen ismi bulamadım daha ama doğum ocakta o zamana kadar bulurum diye düşünüyorum 😂 isim postu gördüğüm an giriyorum belki hoşuma giden bişey bulurum diye
Cokomik Semihanim sağolun Allah razı olsun tüm bekleyenlerin isteyenleri kucaklarini doldursun rabbim
Sehnur Semihanim biz daha 10 haftalıkken erkek olursa Cengizhan kız olursa Ceylin dedik kız çıktı hiç de değişmedi fikrimiz Ceylin olcak 🥰😊