Birumuteses29 Arkadaşlar yenidoğan için çantamizda küçük bi biberon koyayım diyorum tomme tippee almayı düşünüyorum 125 ml Pp olandan ama antikolik mi alayım normal mi bilemedim gaz yapmaz diye düşünüyorum antikolik alsam
Esragnss Birumuteses29 ben aldım aynısını çok güzel minicik antikolik setini aldım büyük küçük temizleme fırçalı çekiş gücü va çok güzrl denedim yani kendim 😃 birde ısı ayarıda var
Drydgs Gulcanalg Bende aynısından aldım.yorumlar çok iyi kullananlar de memnun gaz için hava bırakmıyor içerde
Elika0 Bende dr brown alacağım. Ama küçük almayacağım 270 ml olandan alıcam zaten biz veriyoruz az koyarım içine. Çünkü 3-4 aylık olunca mecburen işe döneceğim biberon zorunlu ihtiyaç iki defa almaktansa direk büyük alayım diyorum 😂
defneninannesi91 Elika0 aynen ben de öyle yaptım. Hem cam hem plastik olandan aldım dr brown antikolik
Birumuteses29 Drydgs Siz kullandınız mı bazisida bebek belki kolik olmicak normal al diyo ama kolik olmasa bile gaz yapmaz en azından diye dusunuyorum
Drydgs Birumuteses29 İns kullanicam doğunca ama öyle yada böyle bütün biberonlarin içinde hava bırakiyor en çok bu üründe hava olma olasılığı yokmuş fiyatı pahalı ama bence değer ins 😀
Birumuteses29 Esragnss bende kararsızım hala belki ihtiyaç olmicak çok ama yinede çantada bulunsun istiyorum
Berrycherry Ben de dr browns, tommee tippee ve philips avent arasında kaldım. Kullananlar hangisini önerir acaba?🙄
Alone Berrycherry dr browns kullanmıştım kızımda 4 sene önce çok memnundum. Şimdi yine ondan aldım bebeğime
badeilemerve Antikolik biberon işe yarıyor bu arada bende de Browns dar ağız biberonu var çocuk hiç kullanamadı isteyen olursa biberonla beraber 2 adet 2 numara ucuyla beraber 90 TL ye satıyorum normalde 180 TL ye almıştım. Kutusu vs her şeyi yerinde duruyor.