busra1997alpaslan2021 Defne-06 35 olduk 11 ekimde gel dedi bna ama bn haftaya 36 oluyorum ozmn gene gidcm maşallahimiz var dogum belli değil ❤ 37 de çatala çıkacağım:(
Dila71 Defne-06 35 olduk nefes alamıyorum sağdan sola dönmek işkence resmen 🤦 birde iki gündür karnimda ve vajinamda batmalar var yarın doktor kontrolun var soracagim bakalım
Zeynos1801 Defne-06 34+1 olduk benim kız anası gibi yerinde duramayan hiperaktif bi bebek🤣 gece tepiklerle uyanıyorum .2 3 gündür belim çok ağrıyor
Poyrazinannesielif Bende 35 oldum yeni valla artık çok daraliyorum 🙄 siz nasılsınız neler var değişiklik kilo ne aldınız
busra1997alpaslan2021 Poyrazinannesielif bnde 35 oldum bugün nezmn gideceksiniz doktora dun gittim bnde 11 ekimde çağırdı ama bn haftaya yine gidecgm baksın bna 😀 11 Ekim uzun geldi bna
Poyrazinannesielif busra1997alpaslan2021 benim sezeryan olacağı için 12 Ekim’de gel konuşalım dedi fakat nasıl olacak bilmiyorum 🤩 heyecandan duramıyorum , kaç kilo aldınız ? 😊 Kız mı erkek mi
busra1997alpaslan2021 Poyrazinannesielif bana sezeryan yada normal konuşmak için 11 ekimde gel konuşalım dedi 58 idim 73 oldum erkek olcak ❤
Poyrazinannesielif Papianneoluyor_1203_ hiç sormayın fena şekilde hamilelik son zamanları çin işkencesi 😂😆
Defne-06 Zeynos1801 benim de kızım olacak 🧡 sadece bel ağrısı mı? Belden kasıklara vuruyor mı acaba? Benim bir de kasık ağrım var 🤦♀️
Gzey123 Biz de 35 olduk bugün ve sağdan sola dönmek eziyet gibi 😊 37 de gidicem doktora çatı muayenesi için 😕
Defne-06 Benim de sağa sola dönmek çok zorlaştı. Bir de bugün vajinamın hemen üzerinde hareket hissediyorum baskı gibi de bilemedim🤷🏼♀️ İlk kez böyle oldu.
Ozlmaydn Defne-06 ben de 34 haftayım her hafta nst ye istedi doktor ilk doğumum 35 haftada oldu dye. Şuanlık 5 kilo almşm ama bu ara çok iştahm açıldı geçen ay 2 kilo birden aldm bundan snra bi 5 daha alırm gbi gelyo 😅 ağrılar kramplar söylemeye gerek yok mahvedyo beni 😅 öğledn snra yine nst ye giricem inşallah yine herşey normal olur bi skntı olmaz 🤲
Defne-06 Ozlmaydn 35 haftaya kadar 5 kilo aldıysanız harika bence 🤩 benim 11 kg oldu😳 ama epey iştahım da arttı🤭 hem yemek istiyorum hem de mideme baskı yapıyor kötü oluyorum.🙅🏼♀️
greybrde Defne-06 bugün tam 34 olduk 30. Haftada muayenem vardı normal doğum için bi sorun gözükmüyo dedi doktor bakalım bu muaynede ne diyecek kaç kilo oldu merak ediyorum ama 40. Haftaya kadar bekleyecek tahammülüm kalmadı 37-38 gibi doğurmak istiyorum
Defne-06 busra1997alpaslan2021 bebeğinizin kilosu nasıl peki?😌 benim 2 hafta ilerdeydi 32 haftalıkken 2400 gr dı. Umarım sorun olmaz 😳
elisss_61 34+ 5 im dünden beri hemoroid, hamileliğin başından beri huzursuz bacak sendromu, 20. Haftamdan beri mide yanması ile uğraşıyorum rabbim yardımcımız olsun 🤲
busra1997alpaslan2021 Defne-06 dün 2500 dedi yani doğuma kadr umarım 3.300 falan tahimini olur ne zayıf ne kilolu doğacak ama bilemeyiz bu haftalarda çok acıkıyorum