Pammuk Beyzamutluu valla kimse buna doğru cevap vermeyecek eminim olduğunu veya yan etkilerini yazacak kimse soruyu anlamıyor günlerdir bende merak ediyorum takip ediyorum ama hep insan şu haftada aşı olduklarını yazıyor
Terspektif Beyzamutluu dün doktorumla bu konuyu konuştum. Bana belki aşı yaptırmayın diyenler haklı çıkacak ama bunun için yıllar geçmesi gerek dedi. Yani şöyle anlatayım şuan aşı oldum doğurdum gayet iyiyiz diyen büyük bir çoğunluk olsa bile bu aşıların yıllar sonra bir yan etkisinin çıkmayacağının garantisi yok. Ancak şu var ki şuan eldeki verilerle mantığa en uygun olanı aşı olmak çünkü şuan kanıtlanmış bir yan etki yok ve anne sağlığını korumak çok önemli. Biz uzun uzun konuştuk zaman geçirmeden aşımı olucam bende
Rojdakoymen Beyzamutluu kesinlikle aşını olmalısın ben aşıyı çok bekledim tam çıktı randevumu aldım derken o süreçte malesef covid geçirdim ve berbat süreç o yüzden aşı olamadım arkadaşımda hamileydi benim ısrarım üzerine aşısını oldu 4 gün önce doğum yaptı ikiside gayet sağlıklı.
ebru23 Beyzamutluu hayr randevum 2 de daha gidicem duruma gore dogum planlanicak ama hazir gel demisti cam ve sakurada dogumum olcak ins ama bekletedebilir 38e kadar :)
Failknr Beyzamutluu ben 2 doz oldum doğuma 70 küsür gün var bebiş şuan gayet sağlıklı. kuzenim de gebeydi iki doz oldu ve doğurdu ve bebiş gayet sağlıklı. Görümcem de iki doz oldu bir iki güne doğurcak. Etrafımdaki bütün gebeler aşılı benim. Çünkü kimse kovit olup daha büyük riskleri göze almak istemiyor. ( Annemin oturduğu yerde bir tanıdıkları aşı olmadı ve doğuma yakın kovit geçirdi vefat etti ve bebek yaşıyor şuan ama çok üzücü)
ebru23 Beyzamutluu valla simdi de bebek iyi dedi 37+4 2900dedi kilosu yani zamanini beklicek galiba :) kizim
Busrra Doktor kontrolü vardı bugün, biontech ol mutlaka dedi. 2 gebesi vefat etmiş:( ek hastalık yok genç vakalar. Rabbim hepimizi muhafaA eylesin.