Deletedmom5545 Merhaba dünden beri çok kötüyüm doktora gittim gece grip dedi Bi kaç tane ilaç yazdı Daha önce hamileliğin de grip olan var mı neler yapsam daha hızlı atlatırım Boğaz ağrısından duramıyorum artık
Enesinannesiyim Deletedmom5545 Bende şuan aynı durumdayım dün akşam başladı bende de ..boğaz ağrısı burun tıkanıklığı beni mahvetti zaten nefes alamıyorum uyuyamiyorum ayağı kalkacak halim yok vallahi Allah yardım etsin 🤲
Sibel87 Deletedmom5545 tuzlu su ve karbonat ile boğazınıza gargara yapabilirsiniz.Şuan. Benim de hafif boğazım öyle sabah yaptım.Ya da elma sirkesi ile suyu karıştırarak gargara yapabilirsiniz.geçmiş olsun
Jdjdjdjk Deletedmom5545 2 gündür bende perişanım burun tıkanıklığı boğaz ağrısı redoxon verdi doktorum burun tıkanıklığı için de doğal deniz suyu kullanıyorum corba kelle paça meyve ile geçirmeye çalışıyorum
dakpinar- Deletedmom5545 ılık su bal , karabiber (çay kaşığı ucu ile ) riskiniz yoksa da bir de limon sıkın iyi geliyor gecmıs olsun
Deletedmom5545 Enesinannesiyim yaa geçmiş olsun size de Ben dayanamadım acile gittim ilaç verdiler içiyorum ama azalma bile olmadı aşağıda yazan bayanın dediği gibi sirkeli su, yaptım hemen Bi tık azalttı sizde deneyin isterseniz
Deletedmom5545 Sibel87 çok teşekkür ederim su ve sirkeyi karıştırdım hemen 2 sefer yaptım başta yaktı ama anında etkisinin gösterdi resmen düne ve sabaha göre boğazım şu an daha iyi Ara ara yapıcam bunu
derya45 Canım test verdin mi ben de 4 gün çektim grip diye ama dün covid olduğumu öğrendim.Geçmiş olsun
bilges Deletedmom5545 bal limom zencefil karabiner karisimi ve pekmez zerdecal limon bende cok.ise yaradi bunlar . tuzlu su ile gargara ayrice burun tıkanıklığına da serum.fizyolojik bosnbi burun sprey sisesine doldurup sıkabilirsin hoc bi zarari yol ve bol bol dinlenmek:)