esrmhmt Detaylı ultrason çektirmeye gidicem öğleden sonra fakat bir şeyler yemeden mi gitmem lazım yoksa alakası yok mu?
sudamlasi esrmhmt tok olsan daha iyi☺️açken bebek oynamıyomuş burda okudum. Şekerli bişey yiyip te gidebilirmişsin.
Mutlulugum esrmhmt Canim yiyebilirsin, hatta cikolata seker veya visne suyu al. Daha kipir kipir oluyor. Detaylida iyi gorursun bebisi😻
Tuba704 esrmhmt kesinlikle tok git alakası yok bebek hareketli olsun sade maden suyu iç tatlı atıştır felan yoksa bekletiyorlar
EzelUnal18 esrmhmt esrmhmt ben dün gittim doktorum özellikle tok karnına gel ve tatlı birşeyler ye gel dedi daha hareketli oluyormuş.benimki içerde kıpır kıpırdı cimcime 😁
SedaManavolu esrmhmt alakası yok ben tok gittim . Sadece wcye girdim idrar kesen bos olucakms tamamen rahat görülmesi icin
AliyeAsel Sakın aç gitme canım ben aç gittim bayıldım beklemekten şimdi ne olursa olsun yiyorum acıkıyoruz elimizde değil 🤗
esrmhmt Herkese çok teşekkürler çektirdim söylediğiniz gibi çikolata meyve suyu yedim cidden hareketlendi🙏🏻🙏🏻
mucizemizibekliyoruzz esrmhmt karnınız tok olsun daha iyi bebiş hareketli olur. Çikolata şeker vişne suyu bunları da tüketin. Ayrıca detaylı ultrasona girmeden önce idrarınızı yapın