Eminesrkn Merhaba arkadaşlar bir hafta önce doğum yaptım ne gündüz ne gece uyuyamıyorum annemde kalıyorum gece belli saatlere alarm kuruyoruz emzirmek için gerçi bebeğim acıkınca kendi uyanıyor ama cok evhamlıyım iki saate bir de emziriyorum biraz da sarılığı varmış çok korkuyorum 10 dakıka bile uyuyamıyorum ya kusarsa diye emzirdikten sonra devamlı kusan bir bebek çok zorlanıyorum uykusuzum uyuyamıyorum evhamımdan birşey olur korkusundan 😒 yan yatırıyorum ama yinede uyuyamıyorum azcık sesini duysam yataktan fırlıyorum 24 saat uykusuzluk çok zor bir de sütümün kalitesini arttırmak için öneri alabilir miyim
Misa34 Eminesrkn annenizedemi.guveiyosunuz. piskolojikman iyi deglsiniz galiba . Biraz annenize birakin 1 saate olssa uyuyun . Bebeginize bakmaniz icin iyi olmaniz gerek . Uykusuzlukta sutunuzun kacmasina sebep olabilir . Vucut direnciniz duser .
metehaninannesiii Eminesrkn ben 19 gunluk anneyim daha gözüme 1 gram uyku girmedi kulağımda surekli sanki ağlıyor hissi var o uyurken 🤦♀️
Engzlevlt Eminesrkn ilk 1 aya kadar öyleydim ondan sonra alışıyorsun artık canm sabret çok zor oluyor süt içinde bol bol su iç bide kuru inciri kaynat suyunu iç iyi gelir inşallah
PamirMira Eminesrkn analık işte 🤷🏻♀️ Bende aynıydım ilk iki gün hiç uyumamıştım 10 dk bile 😅 inanılmaz bir koruma içgüdüsü oluyor
Eminesrkn Misa34 annem benim gibi başında oturup beklemiyor ki gece uyuyor ağlayınca geliyor ama ben ya kusarsa haberim olmaz sa diye korkuyorum cok kusuyor cünkü
Umbilik Ben de öyleydim annem ver bana uyu biraz diyordu, zorla yatağa gidiyordum biraz sesini duyayım geri geliyordum uyuyamadım diye. 15 günlük olduğunda aşı oldum yan etki yaptı bana ateşim 41 olunca anca anneme bırakıp uyumuştum.
Teadora Eminesrkn canım ilk oğlumda benimde sarılıgı vardı ben hep eski usul anneannemle büyüttüğüm için azıcık şekerli su verioduk o sarılıgını hemen gecırdı aklında olsun ve uyumak ıcın de sen de bıraz anason rezene kaynat ıc hem vucut gergınlıgın gıder hem rahat uyursun 😘🙏🏼🌸
Egeligelin Eminesrkn sütün için uyuman lazım .En azından gündüz annene ver duş al mis gibi uyu .Kendini darlıyosun böyle yakında sinirlerin uykusuzluktan gerilecek kimseye tahammülün kalmayacak ne bebeğine ne annene ne de eşine.