goncacan Ben 20 haftalık hamileyim 7 kilo aldim benim gibi gidenler kaç kilolarla hamileliklerini tamamladilar onu merak ediyorum? Ya da ayni zamanlardan arkadaslar kac kilo aldilar
Esra___ goncacan Cnmm ben de bugün 24.haftaya girdim 64 kilo olmuşum 10 kilo aldım 😭 ekmeği falan bıraktım artık inş çok hızlı almam böyle giderse 30 kilo alırım herhalde
Busraa9 goncacan ben dee seninle aynı durumdayım. 20. Haftamda 7 kilo almıştım. Şimdi 21+3 um. Yemeye de devam ediyorum bakalım kilom kaç oldu 😂
Anakralice goncacan bende o haftalarda öyleydim bence yol yakınken durdur kendini şimdi 36.haftadayım 16 kg aldım :(
goncacan Esra___ canm bazi kişilerinde duruyomus ilerleyen zamanlarda durur belkide cok asirida yemiyorum ben yani gayet normal hayatima devam ediyorum
Mutlulugum Ben 49 kiloyla basladim hamilelige, doktor 12 kilo alabilirsin objectifin 12 senin dedi. Ben 24 haftamdayim, ve 54 kilo oldum. Sadece 5 kilo almissim. 👋🏽 💋
Betus93 Em_ine bende 26 dayim. Ama siz zayif hamile kalmissiniz. Suanki kilonuzda ben hamile kalmistim
Esra___ goncacan önceden yiyip yiyip kilo almayanlardandım şimdi su içsem yarıyor herhalde inş artık çok Almam
Ozzz Yagmr05 tok olursam bende 56 falan çıkıyorum ama doğru olan aç karna olanmış yani öledir inşallah 😂çok almamız lazım 😐
goncacan Anakralice 36 hafta 16 kiloda normal bence ya taş çatlasın 2-3 kilo daha alırsınız doguma kadar