esleminannesi_ Kızlar hic böyle bi olay basına gelen var mi bu ilacı kullanan yan etkisi var mi benim agrilarim çoktu doktorum verdi 32 haftalığım
gldn065807 esleminannesi_ valla canım gebelikte değil ama 6 sene önce olmuştu içinde 100 tane olan hap vermişti ismini hatırlamıyorum o temizlwmisti ama 1 sen önce aldırdım taş oluşmuştu inşallah iyi gelir genel cerrahimi verdi
balbocegim27 esleminannesi_ bende çamur da taş ta var bisey vermediler şuan bisey yapamayız dedi genel cerrahi
esleminannesi_ gldn065807 bıçak saplanıyor gibi oluyor canım saatlerce otursam yatsam kaksam geçmiyor hic bir is yapamıyorum
esleminannesi_ Pirayeada kadın doğumcu gördü ama cumaya da genel cerrahtan randevu aldım canım bi baksın bakalım nediycek
Pirayeada esleminannesi_ hayırlısı siz dikkat edin yediklerinize iyi oluyor ama dikkat etmeyince ben hastanelik olurdum nefes dahi alamazdım
Pirayeada esleminannesi_ çamur tasa dönüşmüş ilaç filan vermediler bana cnm. Ben bidaha böyle şeyleri yaşamamak için ameliyat oldum doktor dedi hamileliği düşünüyorsan tekrar ol rahat et dedi
Pirayeada esleminannesi_ inşallah sen de kurtulursun cnm doğumdan sonra baktır geçmemişse ameliyat ol ilaçla da çaresi olmuyor tekrar olabiliyor
esleminannesi_ balbocegim27 bende bi gozukcem yarın canım baksın olur da doğumdan sonra geçmezse tekrar giderim
esleminannesi_ Pirayeada tekrar ederse doğumdan sonra uygun görürlerse alsınlar canım 3 yadında kızım var yeni doğum ypcam ev bana bakıyor iyi olmsk zorundayım
balbocegim27 esleminannesi_ dogum dan 3 ay sonra gel dedi taş 1.5 cm olmadan da almıyoruz safra keseyi dedi