Zeyyyn iki_minik_annesi doğal şeylerle geçirmeye çalıştım patates leblebi muz kızılcık suyu bazen birşey dokunuyor olduk bide salgın var bitmedi herkes oluyor geçmezse doktora gidersiniz
esmerrmm iki_minik_annesi ben kacgundur cekiyorum bu ishalle doktor asla ilac yazmiyor 😫 ama yinede soyledim yapicak bisey yok bol bol su ic dedi
Ebruades iki_minik_annesi bi yemek kaşigi nişastayı bi bardak icme suyuna karistir ic yarim saate etki edecek ozellikle sancili bi sekildeyse ishalin kesecekdir
Nazan12 iki_minik_annesi demir hapıyla birlikte bendede basladı normalde hep kabız olurum. Haptan oldu. Değiştirdim düzeldi. Karnım agrımaya baslayınca limon tuzu yutuyordum iyi geliyordu
Ebruades esmerrmm 1 yemek kaşigi nisastayi bi su bardagi icme suyuna karistir ic hic biseyin kalmaz bende yasiyorum ara ara hamilelikde oluyor sikma canini
Sblatc iki_minik_annesi ben hamileliğin başından beri ishale yakın bi yerlerdeyim😅 arada ishal olduğuda oldu ama çok sürmedi. Şu an da magnezyumdan galiba arada oluyo. Klasik doğal yöntemler kullanıyorum. Leblebi, muz, şeftali falan
Ouzc Nazan12 bende de gyno ferro ishal yaptı. Yani ben ona yormusta olabilirim belki başka bir şeydir ama dun onu içtim ve dün oldu.
Zeyneb12 iki_minik_annesi her tuvaletten çıktıktan sonra bol su içmen gerekiyor. Bir de mümkünse ılık duş al ve uyu dinlen