Pelinssoglu Asl00 canım aynı sorun bende de var bende 29 haftalığım geceleri çok zor geçiyor 🙈 bende bekliyim burada
Babybaby35 Asl00 kesinlikle çok faydalı, ve rahat. Hatta su an ona sarılarak yazıyorum almanı tavsiye ederim🤗
Zzeynep1 Asl00 bundan sonra dahada zorlaşıcak kesinlikle al yastığı bacaklarımın arasına koyuyorm sırtımı destekliyo çok memnunum
Yumuduk-baby Asl00 Aldıktan sonra oh bee dedim, mutlaka faydasını görürsünüz, keşke daha önce alsaydım diyorum ben🙏🏻
Asl00 Zzeynep1 suan bile cok rezil bir durumdayim dun gece 20 defa uyandim her tarafim batiyor sanki insallah faydasini gorurum birazdan gidip alacagim bi gece daha boyle yatmak istemiyorum:/
CicekOk Hamile yastığında yatarken yazıyorum. Kesinlikle almalısınız. Hatta zamanla o bile yetmeyecek. 😊
Sogancik Asl00 evet oluyor. Ben onda yatmadigimda kendimi sırt üstü yatmış buluyorum ara ara. Tavsiye ederim. E bebekten almistim ben birkaç ay önce. 110 lira olandan
Sultankiz Asl00 hamile yastığı almadım ama o boyutlarda ve incelikte köşe koltuğumun yastığı olmadan uyuyamıyorum o olmasa kesin alırdım diyorum