Buscannn Uykusuzluktan kafayı yicem artık gece uyuyamıyorum sabah namazdan sonra uyuyamıyorum zombi oldum çıktım bu nedir ya
Nzlozkn Buscannn valla 35 im aynı durumdayız geceleri uyuyamıyorum gündüz de kocamı işe yolluyorum daha da uyuyamıyorum psikolojim çok kötü durumda yorgunum başım çatlıyor iki gündür
mutlugebeee Buscannn bende 31′im ama uyku nedir unuttum 🙄 gece 4′te uyudum sabah 7′de yine ayaktayım çalışırken daha çok uyuyordum resmen🤦🏻♀️
alparslanannesii1661 duygu0693 burun bandini denedinmi canim bende 32 yim inan hemen açıyor basindan beri var bende en etkilisi breaht right dogru yazdiysam
Betfer Buscannn bende 29 ama psikolojik olarak bittim erken doğum riskim var . Rahim kısalığı 26dan beri denildi moralim de bozuk uyumak dahi istemiyorum . Kanama olunca daha moral bozuk oluyor inanın bana üzülmeyin
Nesityyy Buscannn 35+0 haftalik olduk bugun ama hic uyku problemim olmadi.. Nasil yatiyorum oylede uyuyorum gece 2-3 kez uyanuyorum wc icin sonra sabah 8:30 dediginiz zaman uyaniyorum kendiligimden..😊