Alone Adileok valla kızımda yediklerime çok dikkat ediyordum ama gelişimi geriydi ve düşük kilolu doğdu. Bunda da hiç dikkat etmiyorum valla cnm ne isterse yiyorum özellikle şu olsun bu olsun diye bakmıyorum ve çocuğum bir hafta önde gidiyor 😂 yani umursamazsan daha iyi gelişiyor emin ol ve rahat ol
Yenianneadayi2208 Adileok Bebeğin gelişimi açısından protein , kalsiyum ağırlıklı beslenebilir siniz.Et balık ,her gün yumurta, süt ve süt ürünleri, mor ve yeşil yapraklı sebzeler, meyve…😊 Ayrıca günde 3 öğün düzenli bir şekilde yemek yer ve ara öğün yaparsanız daha sağlıklı olacaktır.
Sultankiz Adileok benim bebeğimde gerilik vardı şuan çok şükür haftasıyla uyumlu🙏🏻 Her sabah bir avakado ve öğlenleri muz-ceviz-bal-badem- süt mixleyip içtim akşamları tekrar süt içtim haftasını yakaladı 1 haftada
Bsra_bhsi Cevizin sütun muz ve kaşar çok önemliymiş bunlar gelişimini çok sağlıyor canım çevremdekiler bana çok önerir bunları yememi bide burada biri nesguit önermişti çok kilo yaptığına dahil 🙏❤️
alparslanannesii1661 Yani hic umursamadim ama oyle acayip sağlıksızda beslenmedim tabiki sutumu yogurdumu peynirimi yumurtami hep yedim ama abur cuburda yedim bebegim 2 hafta önde
PrensesFiona Adileok yumurta süt yoğurt muz kaşar peyniri çiğ kuruyemişler meyve sade maden suyu . Tabi düzenli olarak 3 ana öğün ve 3 ara öğün şeklinde. Mesela yumurtalı peynirli zeytinli tahinli pekmezli güzel bi kahvaltı sonra 1 bardak süt+ muz, öğle yemeği olarak sebze yemeği, sonra ara öğün yine yoğurt kuru yemiş, Akşam yemeği de et balık tavuk yada baklagillerden olacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum canım. Yani kısaca sen sağlıklı ve dengeli beslen o zaten kilo alır inşallah. Önemli olan çok kilo değil sağlıklı ve güçlü olması.
Fatma_3858 esra572 yarın belli olur hiç bir fikrim yok ama acayip hareketli bir bebek içerde top oynuyor resmen 😅😅
Sogancik Adileok Karbonhidrati kes, protein ağırlıklı beslen. Fındık, badem, ceviz, süt, yoğurt, kefir, madensuyu, et, köfte, tavuk, balık, mercimek, ıspanak, baklagiller☺️
esra572 Fatma_3858 ay banada haber verirmsnz çok tsk ederm cvplrnz için benimkide hareketli dönmüyor dans ediyor halay çekiyor galiba