Dilekkuru Kızlar ilk gebeliğim , hangi bezden kaman gerekiyo tavsiyeleriniz nedir birde mesela bir numara yeni doğan bezi ne kadar kullanabiliyor tahminen , yani kaç tane bir numara alsam yeter
hepoyleolurzaten Dilekkuru Ben Molfix kullanıyorum 1 numarada 240′lı bitti şimdi 2 numaraya geçtik 🤗 Muhtemelen 240 lı yeterli olacaktır 1 numara için 🌸
Dilekcnkn Dilekkuru Prima Premium care aldım 1 numara 70 adet birde prima aktif bebek aldım 2 numara 39 adet öyle yavaş yavaş stok yaparım 😂 ama neyi ne kadar kullanacağını inan bebek doğmadan anlayamazsın
Alone Dilekkuru kızımda Prima premıum care kullanmıştım sonra çok pahalandı ve sleepy e geçmiştim memnundum (4sene önce). Şimdi doğum yapacağım yine sleepy aldım. 210 lu paket 1 numara aldım(fiyat olarak büyük paketler daha uyguna geliyor)
Selin12- Dilekkuru ben sleepy kullanicam iki kızımda da kullandım bu arada başta ne kullanırsanız genelde onu kullanıyorsunuz bizim burada prima bulmak çok zor oluyor herzaman da nette sipariş veremeye bilirim oyuzden çok kolay bulunan bez tercih edicem diğer çocuklarımda hepsini denedim
Alone Dilekcnkn çok stok yapmayın çünkü bazı numaraları kullanmayabiliyor bebişler. Mesela kızımda direk 1 den 3 e geçmiştik yani gelişimine göre değişir kullanacağınız numaralar
2kuzu Ilk bebeğime molfiksle başladım uzun süre kullandım sonra hep bozuk cıktı ve alerji yaptı. Denemedigimiz bez kalmadı ya sızdırdı ya pişik yaptı. Çevredekilerin tavsiyesiyle birde bimin bezini deneyelim dedik ve çok memnun kaldık. Kesinlikle hiç sızdırma yapmadı hiç pişik olmadı şimdi ikinci bebegimede direk bimin beziyle başlıycam.
Dilekkuru 2kuzu bunu bikac yerde duydum aslinda iyi fikir hem uygunda olur ama mesela şey diğer bezlerde önde bı mavi çizgi var isde çocuk çiş yapdiginda dolulugunu gsdermek için o sarı oluyomus mesela BİM’in bezinde o yok sanırım
2kuzu Dilekkuru evet yok ama zaten dolduğu anlaşılıyor. Bende hep bimin bezine ilk başlarda olmaz en iyi markalar denedik memnun kalmadık da bimin bezimi iyi gelecek dedim ama gerçekten de bize iyi geldi.
Asel3434 Ya bebek bezi her bebekte farkli bazen en iyi marka tenine gitmiyor pişik yapıyor dandik marka iyi geliyor once az alın bir deneyin derim
Dilekkuru Asel3434 e şimdi ben dün bakdim mesela Sleepy 1 numara 210 li var onu alsam , isde pişik olurmu blki bebeğim bu bezi vücudu sevmiycek , veya bir küçük gelicek felen hep bunu düşünüyorum
Dilekcnkn Alone Yok zaten stok yapma durumum öyle olmayacak 2 numaradan 39 adet aldım 3. Numara çok çok fazla kullanılıyor ben iki oğlumda da baya uzun süre 3 kullandım indirime girdikçe 3 alacağım