mutlugebeee Seymagedik 31 deyim ama şimdiden uyuyamıyorum, en erken benimde 3-4 sabah 7 bucukta da eşim işe giderken uyanıyorum nolucak böyle bilmem🙄🤦🏻♀️
CaglaBe Seymagedik bende 32 haftalık hamileyim 3 te falan uyuyorum 8 gibi uyanıyorum bir kaç haftadır böyle artık bide kaburgalarım ağrıyarak uyanıyorum geceleri aynı tarafa yatmaktan ☹️ Doğuralım sağ salimde kurtulalım artıkya
Emineyavuz_53 Seymagedik senin hadi askerliğe az kalmış 31 haftaligim nöbetçi asker gibi gözümde uyku yok.. izleyemedigum dizileri izliyorum 😄
Seymagedik mutlugebeee UYumak istyrm 12gubi ama yok doğumdan snra nlcak blmyrm şimdiden uyumayı özledim
Ayliss1 @Seymagedik bende aynı şekilde uyuyamıyordum o haftalarda ama bir kaç saat olsun yine dalıyordum şimdi bebeğim 45 günlük ve ben 10 dk gözümü kapatsam diye dua ediyorum 🤦🏼♀️
NaileCryn Seymagedik 34üncü haftadayım nefes darlığım var uyumaya çalıştıkça boğuluyomuş hissi oluşuyo sinir basıyo heryerim kaşınıyo yara bere içindeyim çok zor süreçler gerçekten 🥵
tcasl Seymagedik aynısı bana da oluyodu şimdi diyorum ki keşke bol bol uyusaymisim bu saat oldu hâlâ çocuk başında nöbet 😬
Seymagedik tcasl çocuk olmadan da uykumuz kaçtı bizim smdi uyusak çocuk olunca 2 saatte bı uyancaz mecbur
Umudayolculuk36 Seymagedik geceleri 2aaatte bir uyanıyorum:( 5den sonra zaten gözüme uyku girmiyor eşimi gönderyırum 8 gibi kahvaltı vs gün içinde uyuyorum:(