Busra333 Birdemetgul az çok canım 38. Hafta 48,5 cm boy 2750 kg mi ne çıkmısrı. Boyu 48 kilosu 2990 oldu ama suan 2870 zayıfladı 😢
Busra333 Elif3425 bende aynı durumu yasıyorum ve o kadar üzülüyorum ki 🤕 pazartesi kontrolü vardı sarılıgı 15.1 çıktı. 18 olursa Kuveyt’e ışık tedavisi görur dedi yarın tekrar kontrolü var şok üzülüyorum sürekli besliyorum neden hala böyle anlamıyorum uyanamıyor bir türlü senin de öyle mi cnm
mommasBoys Busra333 bende senin hikayeni bekliyordum kaç gündür😅 gözün aydın canım 🥰ne mutlu güzel geçmiş kendini boşuna korkutmuştun
Busra333 mommasBoys 💖😁😁😁 kesinlikle boşuna korkutmuşum canım dayanılamayacak hiçbir durum yokmuş ki şükür☺️
Busra333 Elif3425 inşallah cnm ama sütte değil ki benimki geldi ama sarılık doktor geçmezse yatırcz diyor 😢
gokcekocyigit07 Busra333 Hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla sağlıkla büyümesi nasip etsin canım benim, senden sonra benden doğurdum, bende en kısa zamanda yazacağım 🥲 Rabb’im e şükürler olsun, darısı sağlıkla tüm gebelere ❤
Busra333 gokcekocyigit07 tamam cnm yazını bekliyorum bu arada hayırlı olsun Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin insallah 💖💖💖
Yasminaydemir gokcekocyigit07 masaallh canım ins bende ölü doğumdan sonra çocuğumu kucağıma alırım çok korkuyorum ins senin gibi kucagima alrim
Sinem12345 Busra333 ne elleri mi bağlıyorlar 😱😱😱😭 bende duymamıştım. Gözünüz Aydın canım Allah size bağışlasın 🥰🙏🏻
Busra333 Sinem12345 bende çok kötü hissettim ellerin bağlanması hassas noktamdı istedikleri iğneyi yapsınlar ama ellerimi baglamasalardı 😁