Eymeninannesiiiii Bu hamilelik ne zormuş ilk gebeliğim acayip ishal oldum kızlar bu nasıl geçicek 3 gündür geçmiyor hiç bi şekilde karnım bburuyor agrıyor hiç böyle olmazdı hamilelikte fazla oluyormu bu durum çok sinir bozucu
Gul-42 Eymeninannesiiiii kabızlıktan ıyıdır cnm ıshal olmak bnı oraferon dıye kan ılacı var o ıshal ypıo gecen bıttı atmadım kabız oldum ıkı gun yapamadım cok kotuydu yanı
NaileCryn Eymeninannesiiiii doğal yöntemlerle geçmezse lütfen doktorunuza danışın ishalden dolayı sıvı kaybımız olabiliyor bnde gebeliğimin başlarında olmuştum ağrımda vardı geçmemiştide serum yedim sıvı kaybı oluşmaması için bide doktorum 2tane suda eriyen toz ilaç yazdı 3günde geçti ve ilaçları hemen bıraktım
Fulya01 Eymeninannesiiiii kac haftaliksiniz dikkat edin kaninizda sıkıntı olabilir enfeksiyon felan bence doktorunuza danışın eğer geçmiyorsa çünkü Çocuğunuz gelişmeye bilir sürekli işhal gidiyorsanız ben de 3 saatte sezeryan olacağım ilk gebeliğim bende şimdi karın ağrısı ve ishal yaşıyorum oda mide bos sürekli su içtim yatana kadar ondan oldu.
Rmystha Gul-42 o ilaç mı ishal yapıyo cidden 😬 ben yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum sabah akşam o ilacı kanım aşırı derecede düşük çıktı ama bende bi kabız oluyorum şu sıra bi ishal acaba herkeste aynı etkiyi gösterir mi ki
Humeyrasmsk Millet kabızlık çeker bense başından beri ishalle yaşıyorum. Antibiyotik kullanıyorsan o yapiyo ve öyle muz patates leblebi falan da işe yaramıyor maalesef doktoruna söyle ilaçtan dolayıysa
Humeyrasmsk Eymeninannesiiiii O zaman muz patates haşlaması onlar işe yarayabilir hani eğer antibiyotiktense yaramıyor diye demiştim
Rmystha Gul-42 evet siyah yapıyor genelde zaten bendede öyle ama kabız olmaktan daha iyi fakat karın ağrısı yapıyor