SaniyeBektaYazc Ebrucengiz64 altıncı haftamda çok kötüydü hatrlamak bile istemiyorum üçüncü ayımdan sonra bıçak kesiği gibi kesildi çok şükür 🙏
Bihilal Ebrucengiz64 5.haftamda başladı nerdeyse 20 ye kadar devam etmişti ilk gebeliğimde ikincide ise 5 te başladı 15 e kadar devam etti halada arada bi oluyo
Mutlulugum Benim ilk trimester cok kotuydu, normalde de 12 haftaya kadar bulanti oluyor tabi burda ben neler okuyorum, 30 haftanin ustunde bile bulantilari gecmeyen var. Cok zor canim allah yardimcin olsun.🙏🏼💋
Ebrucengiz64 Mutlulugum sagol Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımiza alalimda hepsi gelir geçer 😊❤
Ebrucengiz64 Dyg34 bu benim ikinci hamileliğim şuan ilk hamileliğimde Oğlumda bulantılardan bisey yiyemekten hastaneye yatmıştım bundada hafif hafif başladı..
Busrasevk 5 haftalıkkem başladı 10 da şiddeti kesildi 12 haftalığım ara ara çok nadir oluyor geçti sayılır
Tomrisinizi 6 ve 8. Hafta arasinda cok hafif bulantim oldu dogru duzgun bulanmadim bile o kisiye gore degisir biseymis bende burdan ogrendim
Denizliche 10+3 teyim hiç bulantım olmadı daha doğrusu sabah hiç olmadı ara da geceleri çok az oluyor sonra geçiyor