Öncelikle en baştan beri normal doğum istiyordum sezeryan dan daha çok korkuyordum nedense hamileliğim boyunca aşırı yürüyüş yaptım doğumumu kolaylaştıran bu oldu bence ayağım ağrıyana kadar yürürdüm eşimle hergün 1 saat falan yani neyse geçen pazartesi kontrolüm vardı hastaneye gittim 2 gün öncesindende pembemsi akıntım gelmeye başlamıştı doktora gittiğimde 3 santim açıklığımın olduğunu söyledi eve git sancılanırsan tekrar gel dedi akşama doğru sancılarım başladı 15 dk da bir geliyordu bu gece doğururum demiştim zaten ben saat 12 oldu sancılarım 10 dk ya bir oldu hastaneye gittik açılmam aynıydı tekrar eve geldim hastanede beklemek istemedim sabaha karşı 4 gibi sancım 3 5 dk ya bir oldu tekrar gittim hastaneye yatış yapıldı nst ye bağlanıp takip edildim sabah tekrar açıklığıma bakıldı 8 santimdi artık suni sancı takalım dediler hemen açılsın doğuma alalım diye yarım saat suni sancı takıldı 50 saniyede bir sancı geliyordu son dakikalar ağlamaya başladım o kadar kötü bişe neyseki 10 santim olmuştu hemen doğuma alındım çatala oturur oturmaz istemsizce ıkınma isteği geliyor zaten 3 kere ıkındım eve kafası geldi dedi ondan sonra doktorum beni uyuttu bebeğin tamamen çıktığını görmedim dikiş falan atıldı sonra uyandırdılar beni meleğimi koklattılar herşeye değermiş dedim sadece 2 dikişim var bugün tam 1 haftalık olduk doktorumda prensesler gibi doğurdun dedi 🥰 en korktuğum alttan kesip dikmeleriydi neyseki olmadı 2 dikiş var ama hiç hissetmiyorum bile darısı isteyen herkesin başına olsun 🙏