Gulsen4224 duygu0693 maşallah 30′dan sonrası çok hızlı geçer 😇Belli tekmeler baya sert vurması kıpır kıpır olması anneyi yoruyor ayaklarıyla gelince ısır bi🥰😂
Yunusemreninannesi 1anneadayiii seninki baya buyumus canim yeri daraldigi icin ill zamanlara gore azaliyor hareketleri
HaticeBerkayBalat3103 @duygu0693 yaaa maşallah çok güzel Bi duygu bu rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah 🙏🙏😍
duygu0693 Hepinize çok teşekkür ederim 🙏 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hayırlı evlat olsunlar 🙏💛
Nihal_04 Kurban olduğum Allahım bana da nasip eder mi 17 haftalık ikiz gebelik kaybım oldu ondan sonra da kimyasal gebelik yaşadım 8 aydır olmuyor karnım böyle çıkar mı tekme hisseder miyim hep hayal ve dua ediyorum
duygu0693 Nihal_04 Olur Allah’ın izniyle hiç umutsuzluğa kapılma 🥰 Her gece tüm isteyenlere nasip et Rabbim diye dua ediyorum bundan sonra senin isminide katarım 🙏 En kısa zamanda inşallah
Yunusemreninannesi 1anneadayiii evet canim aglumda oyle oldu biraz insan tedirgin oluyor ama bisey olmaz Allahinbizniyle