_haziran Artık çok az kaldı doktor belli bi tarih verdi mi benimki vermedi merak ediyorum şuan normal gözüküyo en geç hangi tarihte doğar😭
Zeyyyn _haziran yarın kontrolum var herkes ne zaman doğurcan diyo ah bilsem 🤣 5 yaşındaki yeğenim bile bebek daha doğmadımı dıyo
Murvet_01 _haziran cuma günü randevum var benimde henüz belli değil normal gibi gözüküyor 38hafta olucak inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız 🙈
Selinnn96 _haziran 37+4 belli drğil henüz ama sancılarım var pazartesi konteolüm bakalım ozaman söyler heralde ozamana kadar dogurmazsam 😂
nuku_mom candanx ahhh bende 37+3 üm 7 ekim sezeryan tarihim🙈 Allah sağlıcakla kucaklarımızda görmeyi nasip etsin inşallah ama benim hiç doğurmasın yok 🤣🤣
Nghn_ candanx bende 37+1 im ama doktorum 13 14 ekim dedi bana cok gec gibi geliyor yaa 😅 ya oncrden sancim gelirse diye cok korkuyorum. Tarihi siz mi istediniz yoksa doktorunuz mu verdi acaba ?
candanx Nghn_ doktorum 38+5 dedi ben de gel şunu 38+4 yapalım dedim 😀 tamam dedi ama herşey yolunda giderse bir gün bile daha öne almam dedi benim dediğimde 7 ekime geliyor
Nghn_ _haziran 37+1 im ama doktorum 13 14 ekim gibi drdi . Cok gec gibi geliyor bana neredeyse 39. Hafta 😔
Neclam321 _haziran bizde 37+0 olduk yarın doktor randevumuz var sezaryen olcz bklm gün verecek mi bize çok heyecanlıyım 🥰 korkuda var 😀