Ayisigi45 Kızlar 6 ekimde regl olacağım ama 2 gün önce olurum normalde test yapsam çıkar mı 20 21 yumurtlama
2-prensesannesiii Ayisigi45 Ben adetime 1 hafta varken yaptım silik çizgi çıktı adet geçtikten 10 gün sonra direk doktora gidip keseyi gördük 💙
Bsrazynp11 Ayisigi45 aaa kuzum ayniyiz bnmde o sekilde olduda az once test yaptım benmde bat 4 ekim 19-21 günlerinde degerlendirdim ama maalesefki testte negatif cikti ya bebis yok yada acelemi ettim bende blmyrm yaa🙄
Umutduru Ayisigi45 ben 9 gün varken yaptim hayalet çizgi seklinde cikti dun yani 1 hafta kala yaptim onda da çıkmadı bilmiyorum yani adet günümü bekliyorum
Bfduam Umutduru daha önce ki 9 gün once çıkması erken yumurtlamadan olabilir mi, ovulasyonla takip etmiş miydin?
Bfduam Sezya catlama yumurtlamadan 1 gün sonra olsa, yumurtlamadan 10 gün sonra o halde. Var mıydı belirti? Benim 8.günü yumurtlamanın, erken di mi olsada çıkmaz?
Sezya Bfduam aynen varsa da çıkmayabilir. Benim çatlamadan itibaren belirtim vardı aslında. Mide bulantısı uyku hali karında şişlik. Sonra da gögüs hassasiyeti başladı. O yüzden çabuk farkettim ben. Takip ediyordum çünkü
ADnz Ayisigi45 canım cıkmaz adettimden önce 3gün öncesinde yaptım çıkmadı gecikti 5 6 gun sonrasında yaptım pozitif cıktı
Sezya Bfduam benim hala devam ediyor bak hiç geçmedi. Kişiden kişiye değişir o. birde döllenme zamanı değişebiliyor. O yüzden stres yapma acele etme bekle bence. İnşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin. Adetini bekle en azından.
Bfduam Sezya yumurtlama günü belliyse yinede döllenme zamanı değişebilir mi? Teşekkür ederim manevi desteğine.
Sezya Bfduam tabiki değişebilir. Yumurta spermle buluştukdan sonra 6 ile 9 gün arasında rahme tutunurmuş rahme tutunduktan sonra hcg hormonu salgılanmaya başlsr. O yüzden farklılık olabiliyor işte.