Kubra411 Beti2 hahaah iste tam benim gibi bir yol arkadası 😁 kendimizi kutlayalım bu güzel kilolar için 🤤🤤🤤
Gizemcetinn Kubra411 çok şükür bebiş im 2 hafta kadar önde gidiyormuş bende çok yiyorum ama bana yaramıyor demekki aman yaramasın zaten de demek istediğim diyet falan yapmıyorum ne bulduysam yiyprum😂
Ikincinefes 28 haftalik olduk en son 25+5 te kontrolümüz vardi bebis 700 gramdi bende bi kilo almistim… haftaya kontrolumuz var bakalim 🥰🥰🥰cok merak ediyorum
Kumru_ Kubra411 ne kadar aldınız 🙈 Ben açıkçası çok zayıfım 30 hafta olcaz yakında ama sadece az bişey karnım var😐Bu hafta ferrum decavit ve balık yağı kullanmaya başladım. Değerlerim çok düşüktü
Ikincinefes Kubra411 öyle oldu simdiye kadar ama su an ki istahimi sorma 😀vallah alicak gibiyim 9 aya bedel kilolari 😀😂😂
Kubra411 Kumru_ ben 57yle hamile kaldım şuan 66 67 arasıyım kuzum kilo almamak daha iyi önemlş olan bebeğin iyi olması
Kumru_ Kubra411 ya ne bileyim böyle de pek hamile gibi değilim insanlar bir tuhaf bakıyor ☺️Doğrusu bebişler iyi olsun da kilo alınır verilir nasıl olsa 🌸
ilknurum61 Kubra411 bugün kontrol vardı bebeğim 1 kilo 40 gr ben 75le hamile kaldım şuan 83 bebeğimin kilosu cok az geldi bana🥲🥲
Semy Kubra411 şuan 31 haftalığım en son 29+1 de gitmiştim 1350 gramdı bebeğim ben 62 ile hamile kaldım 65 oldum.