DamlaNur29 cnn34 ya öylemi ama devletede para veriyorsunuz biz marmara üni gittik testler vs için oraya sordugumda ilaçlara rapor cıkıyor evet ama belli bi bölümüne mesela ilaçlara biz 2 500 verdik rapor olduğu halde hastaneyede 9 verdik eger devlette yapsaydık 2 bucuk ilaca vercektik 5 lirada oraası alıyormuş bizzat sordum bölümüne öle deyince özele geçtim bende
DamlaNur29 cnn34 bide rapor hemen cıkar bi kagıda bakıyor yani bi doktorun yazmasıyla oluyor eger kagıtlarınız tamsa sartlara uygunsanız devlet bu kdr yavaşmı ilerliyor bizim aynu gün cıktı yani
cnn34 SelinUzun canım belki sende sorun olmadığı içindir benim amh 1 in altında ve hiç çocuk yoksa ilk tüp bebeği ücretsiz yapıyolar yani gütse gitse 2 gider diye düşünüyorum ilaçlarla
Blossom cnn34 Benim de ilk dış gebeliğim nedeniyle sağ tüpüm tıkanmıştı. 2.dış gebeliği de bu yüzden geçirdim. Tekrar hamile kalsan ve sağ tüpten geçse muhtemelen yine dış gebelik olurdu. Ben 2 gebelik arasında 1 sene bekledim. 2.dış gebeliğin de üzerinden 1 sene geçti. Kendimi toparlayamadığım için bu aya kadar denemedik. Bebeğe karar verdikten sonra hemen oldu ama bu dış gebelikler nedeniyle 2 sene havaya gitti. Herhangi bir problemim olmamasına rağmen birkaç ay içinde olmazsa ben de tüp bebek deneyeceğim açıkçası. Doktorum da gerek yok diyor ama yaşım 30. Beklemenin faydası yok.
cnn34 Blossom keşke tüpünü açtırsaymışsın canım bebek çünkü orada takılıyo ve büyüyo şansına bu sefer öyle olmamış çok şükür🙏🏻
cnn34 Blossom şimdi anladım hamile değilsin bence tüpünü açtır hiçbi sorunun kalmaz demekki sağ tüpümdeki yumurtalar daha kaliteli orada tutuyo hep
Blossom cnn34 O tüpüm 2.dış gebelikte alındı zaten. Tekrar oradan geçiş yaptığında yine dış gebelik olacaktı çünkü.
Bfduam 373437 0.5 çıktıktan 12 sene sonra mı hamilelik oldu? Kac folikül, yumurta vardı alttan ultrasonda?
373437 Bfduam yok evlendikten 9 sene hiç olmadı sorun yok dendi aşılama falan yaptık tutmadı tedaviye ara verdim dinlenmek için 2 sene sonra normal yollardan oldu hamilelik .ama bir kaç gün sonra düşük oldu .düşük olduktan sonra amh 0.5 çıktı tüp bebek dendi ama onunla bile olma ihtimali az dendi. 3 4 doktora gittim aynısı söylendi geçmiş zaman değerlerimi hatırlamıyorumNe gelirse Allah tan dedik tüp bebek yapmadım bir iki ilaç kullandım sınra onlarıda bıraktım düşükten 3,4seme sonra tekrar hamile kaldım rabbim nasip etti 12 sene sonra inşallah kucağınıza alıcaz Allah’ın izniyle.öğrendiğimde 2 aylıktı🙈🙈 6 aylık şimdi. Oğluşumuz olacak inşallah 🙏 Allah herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle 🤗😻
Bfduam cnn34 bu karar tamamen sana ait, benim fikrim ise yumurtanı kaliteleştirecek sekilde beslenmen, arı sütü bal polen gibi. Bir kaç ay böyle deneyip olmazsa düşünürdüm. Sende daha düşük amh ile hamile kalanlar var, tamamen nasip bu.
cnn34 Bfduam zaten onları gördükçe allahtan ümit kesilmez diyorum allahın izniyle şu tüpüm açılsında hsg sırasında açarız dedi farklı bi doktor inşaşşah dediğini yapar 🙏🏻 zaten açılmazsa düşünmicem bile direk tüp bebek
Bfduam cnn34 canım az önce postunu okudum heyecanlandım inş hayırlı haberler olur senden. Gelişmedi haber ver🤲
Deletedmom72727 cnn34 tüp bebekle hamile kalmış biri olarak yaş çok önemli bir faktör her geçen gün aleyhimize işliyor benim 2 tüpümde kaptıldı ameliyatla eğer raporunda çıktıysa hiç zaman kaybetme derim. Allah keşke herkese ilk denemede nasip etse ama ben 5. De tutturdum Rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhatle kolaylıkla nasip etsin İnşaAllah 🤲
Deletedmom72727 cnn34 Çok zorlu bir süreç Rabbim herkese yardım etsin İnşaAllah. Amin sağlıkla sıhhatle gelsin tospiğim 🤲