Emine9335 Merhabalar yarın sabah klomen sonrası ilk defa yumurta çatlatma iğnesi vurulcam. Göbekten yapicam ama yerinin bı önemi var mı? Bu arada yarın adetimin 17. Günü olucak bugün olctugumuzde 16.5 mm olmuş bu arada pkosum benim gibi geç buyuyen var mı?
Minik_mucizem2 Emine9335 bi bilgim yok ama üstte kalsın insaAllah en yakın zamanda hayirli güzel haberler alirsiniz
efesmom Emine9335 göbek deliğinin iki parmak yanı olması gerekiyordu hatırladığım kadarıyla iğneyi dik bi şekilde yapmanız gerekiyor
Zeliha95 Emine9335 bende yaptım 4 parmak göbek altından hesapla 4 parmakta sağa doğru hesapla göbekten yani 4 parmak yanı ve altı
Powergirls Emine9335 Sağlık ocağında yada acilde vurdurabilirsin canim eğer yapamam diyorsan ben iki kez vuruldum ikisinde de hastanede vuruldum yapamam diye açarken havasını filan mı ne almak gerekiyor videoları izlemiştim yapamam bisey olur diye hastaneye gittim 😊
Zeliha95 Emine9335 bende kendim vurdum canım iğne çok ince zaten internetten bakabilirsin istersen etini az tutup oraya vurucaksın önce iğneyi sokunca az birşey ilk çekeceksin sonra vuracaksın
Emine9335 Zeliha95 Masallah güzel duruyor benim malesef bı tane vardı o da reglden baya sonra oldu 16. Günde 16.5 mm di
Fatma_4224 Emine9335 bende pcos yok xanım tembellik var ilaca başladık dan 9 gun sonra gittim 18mm yumurtam gelişmişti fakat doktor kendi kendine çatlıyor senin yumurtan diyip iğne vurmadı regle 9 gun kaldı gögüs hassasiyeti fazlalştı
Zeliha95 Emine9335 hayırlısı olsun canım hakkımızda ummadığımız anda oluverir herşey emin ol beklemediğin zaman olur