sedefsedef merhaba ben bugün 6+4 um doktora tam 6 iken gittim ultrason da baktı kese var yolk sak da var senin asıl kontrolün 1 hafta sonra dedi başkada bişey demedi tahlilde istemedi istemesi gerekmiyor mu neden istemedi acaba
Sonay sedefsedef ilk kontrolse tahlil ister ama bidahakine yapar yapmazsa değiş doktorunu bazı doktorlar ilgisiz sen demedikten sonra yapmıyolar
MucizemE sedefsedef bende 5 haftalıkken gittim keseyi gördük çok şükür doktorum tahril istedi hemen kan tahrilleri şuan 5+6 dayız cuma günü kalp atışı ve tahril sonucu için gideceğim inşallah duyarım 🙏🏼 Sende bir daha kinde istemezse doktorunu değiştir canım
NaimeYilmaz Önce bebegı gormesı gerekıyor bebegı gordukten snra tahlıl ıstıcek benım 6+4 te gorunmustu 7.haftada devlette yaptırmıstm bişe olmaz yanı endişe etmeyn
ZeynepKara sedefsedef kalp atışlarını duyduktan sonra istiyo tahlili bende 6+4 teyim şuan 6+1 de gittim kalp atşlarını duyduk 1 hafta sonra aç gel tahlil yapıcaz dedi perşembe günü randevum var açlığada hiç dayanamıyorum nasıl olcak bilmiyorum 😞
SevgiiOA sedefsedef Önce kalp atışlarını duyuyorlar sonra tahlil isteniyor. Bende 5 haftada keseyi gördüm 6+2 de kalp atışını duyduk doktorum artık tamamen hayırlı olsun dedi ve tahlilleri istedi. 😌 senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı gebelik geçirir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın 🙏
scl Biz keseyi gördük doktor hemen tahlil istedi haftaya hem tahlillerimiz çıktı hemde kalp atışını duymuştuk. Demekki doktordan doktora değişiyor.
sedefsedef herkese çok teşekkür ederim bende panik oldum ana rahmine düşen her bebek sağlıkla doğsun inş. Çok heyecanlı ve sabırsızım biran önce bebeğimi görüp kalp atışını duymak istiyorum.