Zhraaltun Kizlar gobegin düştüğünü nasil anlariz şuan oyle bsey oldu sanki bnde tam anlamdm ama birde gobek dusunce hemn dogummu oluyo
Tunammm Zhraaltun 3 haftafır göbek deliğimi yukardan bakınca göremiyorum düştü yani ama gelen giden yok boş boş kuru sancı 😒
ilkgozagrimhavinim Zhraaltun benim en başından beri aşağıda. Hiç yukarı çıkmadı. Hep makat gelişti belki oyüzden.33 haftalık olduk hala aşağıda🤷🏼♀️
Pembe_duslerr Zhraaltun 2ay oldu göbegim aşagıya ineli cocuk döndüğü için bu durum yaşanıyor erkende dogmuypr acıkcası 😁 40.haftamdayım
Zhraaltun Tunammm ya inanlmaz agrim var vajinada baski kemilerim sizliyo resmen bacak aram kemikler kirilms gbi agrili boyle çok zorluyo
Zhraaltun ilkgozagrimhavinim Smdi gelsin istemm ya daha varr 🙄 rabbm sag salim kucağımıza almayi nasip etsin 🥰
Tunammm Zhraaltun Aynıları bende de var doktor hep normal dedi anarmol olan biziz galiba millet doğurmadan 2 3 gün önce başlıyor bu ağrılara sancılara bizde niye böyleyse😬🥺🥺😬
Biyo_logg Eskiler şöyle ölçerdi göbeğin altına elinizi koyun eliniz daha sığıyosa doğuma vardır 4 parmak filan kala doğum başlıyor
tugcengizzz Zhraaltun benim gögüsün altindaydi dolu dolu bebegi hissediyodum baya bi detayli temizlik yaptim. Bebek asagi indi göbegimin üstü bosaldi