Doga_77 desem valla bende sırf çatı muayenesi olmamak için sezeryanı tercih ettim😄😄 sonda daha az acılıdır diye düşünüyorum
Doga_77 Burcu4135 üşütüceğim kesin bünyem çok zayıf 🤦🏻♀️ olsun eve gelince bizde bebek gibi bakılıcaz sonuçta 😁
Doga_77 Zezeeeyyldrm hiiç bizimki de abartı işte 😄 şu zamanları atlatalım valla başka bişey istemiyorum 😄
Zezeeeyyldrm Doga_77 atlatırsın atlatırsın zamn gerçekten hızlı geçiyor derlerdi de inanmazdım benim bugün 8 gün oldu bile hala inanamıyorum🥰
Doga_77 Nemusto ya benimde canım hiç tatlı değil biliyor musun Elimi kessem yaksam ah uf demem ağlamam ama bu uygulamada okuya okuya psikolojim bozuldu 😄
Doga_77 rojinlina44 anam o çatala oturmak bile gerer beni kaldı ki muayenesini yapacak 😄😄 o koltuğu görünce tansiyonum düşüyor 😄
Doga_77 Ummuhan51 bencede korkulacak kadar zor bişey değildir ama uygulamadaki arkadaşlar sağolsun çok korkuttu😁
Doga_77 Fundacanik bende iğneden korkmuyorum hissedilmiyormuş pek 🤷🏼♀️ sondadan da böyle söylediğiniz de korkmamaya başladım 😁 Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize🥰
Ummuhan51 Doga_77 yok cnk merak etme hissetmiodun bile bnde cok korkmustum hemsire derin nefes al dedi iki dk bile surmedi takti hemen
erdem_agah Doga_77 inanın korkulacak birsey değil ben anlamamistim bile. Doğumdan sonra gördüm alt tarafta. 😁 Diyorum bende niye çişim gelmiyor