Doga_77 minnakannesi1 yaşlı teyzelerin yaptığı gibi bir muhabbet olmuş aranızda germe kendini gereksiz yere boşver 🤷🏼♀️ ben alışkınım normal doğum yap sözlerine korkumu söylediğim halde anlamamakta ısrar ediyorlar. yaşıtlarımız böyleyse teyzelerimizin “ normal yap ” demesi daha da normal geliyor 😄
Ozee Doga_77 gerçekten benden küçük insanın bile normal olmayacak doğum dediğimdeki o yargılayıcı bakışı hatırlayınca sinir oluyorum. Kendileri acı çekti diye mi nedir herkeste normal dogursun istiyorlar. Sanki onlara ne?
minnakannesi1 Doga_77 vallahi haklısınız Allah akıl fikir versin.. sende takma kafana sezeryan da olsa Anne oluyorsun ve inan sezeryanin acısı sonradan çıkıyor ama bebeğini görünce onu da unutuyorsun..
Doga_77 Ozee biz onlara neden normal diye soruyor muyuz 🤷🏼♀️ millete neyse herkes ne istiyorsa onu yapsın🤦🏻♀️ kendi hayatlarına bu kadar müdahale etmiyorlardır eminim
angime Ozee valla ben de normalden korkuyorum, saatlerce sancı çekmek falan da istemiyorum, bile isteye kendi kararımla sezeryan olcam. Böyle tiplere de sinir oluyorum. Herkesin vajinası kendine ya neden bu kadar yargılıyolar anlamıyorum.
minnakannesi1 Ozee sezeryan acısız değil ki doğurup o an çekiliyor o acı ama sezeryan olunca şuan 2.ye hamileyim dikiş yerim ödem yapmış ama normal dogumda oyle mi sezeryanin sonrası zahmetli ikisi de saygı duyulucak doğum şekli sonuçta ikisinde de ANNE oluyorsun..
Doga_77 minnakannesi1 ya ağrım olsa bile bu benim tercihim herşeye razıyım sonuçta normal doğumda hiç mi ağrı olmuyor sanki 🤷🏼♀️ iki doğumunda ağrısı oluyor 🤦🏻♀️ tuhaf bakan insanlara gülüp geçiyorum valla hiç umrumda değil 😁
Nur06sena Doga_77 5-6 saat önce sonda takılmış biri olarak söylüyorum anlamıyorsun bile 🙂 tabi ki benimki normal doğumdan hemen önce takıldı idrarım boşaltıldı geri çıkarıldı. Diğer türlüsünü bilemiyorum.
GamzeMikail Doga_77 pekte kısa süreli değil canım kadın genital bölgesine zorlayarak takabiliyorlar 😔 acı gerçek bu yani takılırken gördüğümden biliyorum yoğun bakımda hemşire arkadaşlarım var yanlarına girip çıkıyordum hasta bakanlar sonda takanlar falan yani zorluyolar bazen uzun sürebiliyor kanayabiliyor acılı sızılı falan
Doga_77 GamzeMikail umarım bizde zorlanma olmaz da canımızı yakmazlar video izledim de burdaki yazılanlara göre korkmadım niyeyse 😁
Zezeeeyyldrm Doga_77 bna ameliyathanede takıldı odadayken uyuşukluk geçince çıkarıldı korkulacak bişey değil o acı ağrının yanında sonda da neymiş dersin☺️
angime Doga_77 ya sondadan korkan çok kişi var. Ben de pazartesi sezeryan olcam, sizin konunuzu görünce dayanamadım bi bakayım dedim youtube dan. İncecik bi hortum yerleştiriyolar, hiç korkulacak bişi değil ki, bakın buradan izleyin isterseniz.
Doga_77 angime ya bende izledim incecik bi hortum acımaz diye düşünüyorum 🤷🏼♀️ bu arada salı günü de benim doğumum olacak umarım erkenden geleyim demez😄
Doga_77 Nemusto bazı doktorlar uyuşturmadan önce takıyor mesela benim doktorum😄😄 ama isteğe göre uyuşturduktan sonra taktırabilirsiniz
Burcu4135 Doga_77 😁😁 bilmem sanmıyorum enfeksiyon kapacaksan kapacaksın zaten ben kaptım ama sondadan degil. Sezeryan sonrası cok onemli özellikle cok fazla gülmemeye calıs ben cok güldüm cok acı cektim. Bana inat gibi herkesde Cem yılmaz olmustu 😁😁
Doga_77 Burcu4135 😄 gülmek güzeldir ama zarar vermiş sana bende normalde çok gülerim 😁 umarım güldüren olmaz 😁
Busra-erden Bebegimicin1 Suni sancı nasıl geçtii benide suni sancı ile alıcak doktorum doguma ve çok endişeliyim 🙈siz kaçıncı haftadasınız
Nur06sena Doga_77 doğumhaneye inmeden 15 dk önce sancılarım geldikçe ıkınmamı söyledi ebe hanım. Ikındıkça idrarım da kaçıyordu bu yüzden yaptı bana. Çok şükür doğdu bebeğim.
GamzeMikail Doga_77 Ben korkuyorum canlı gördüğüm için işin içinde bulununca tabi zor oluyo korkmamak o yüzden ben uyuşturulunca taktırırım ama özgür irade tabiki kimse kimseye uyuşturulmadan taktır veya taktırma diyemez buna her hasta kendi karar verir 🤷🏻♀️ Allah hepimize bu süreçleri acısız nasip etsin İnşallah
Zezeeeyyldrm Doga_77 yok canım ya korkulacak bir şey değil ameliyat oluyoruz kaç kat kesiliyoruz sonda mı korkutuyo bizi☺️