FatihBatur Doga_77 ben doktora sondayı uyusturduktna sonra takın demiştim tamam dddi 😂 ameliyathaneye indik belden iğneyi yaptılar yatırdılar sırt üstü dedim tamamen uyuşsun oyle takın falan dedim orda ki hemşirelere onlar da tamam dediler sonra taktılar
Doga_77 Sahram25 bende öyle demek için dua ediyorum😄 bu muymuş büyüttüğüm şey peeehhh demek istiyorum
Doga_77 hepoyleolurzaten kız beni uyuşturmayacaklaaar😁 canlı canlı hissederek takacaklar canım hemşirelerim, inşallah elleri hafiftir 😁
Minederin Doga_77 korkmana gerek yok cnm o kadarda acitmiyor benim mecburi sezeryan olduğu için uyusturduktan sonra taktılar ama çıkarırken de pek acımadı saniyelik bı acı yani
Doga_77 tcasl suni sancı demeee😁 çatal geliyor aklıma delleniyorum😁 anam ne korkakmışım bu ben değilim 😁
Parsss Hanzademerve ay çıkarırkende açıyosun demi ya bıde kanama falanda olıyor nasıl olcak o durumda
Doga_77 Kuzusununannesi genelde sezeryan doğum için takıyorlar uyuşukluk geçene kadar idrarını yapmak için☺️
Eligulu momof3 Konu normal mi yapsam degil. Kadın sondayi sormuş normal mi sezeryan mi dese anlarım normal yapanların ısrarını da ben anlamıyorum
momof3 Doga_77 sondadan hiç korkma canım benim.Zaten uyuştuktan sonra takarlar anlamazsın bile 😌 minik şeyleri düşünme tadını çıkar hamileliğin.Bebişe kavuşacağını düşün sadece 🥰
Doga_77 momof3 uyuşturmayacaklar ama beni 🤦🏻♀️ o yüzdendir korkum😁 neyse ya korkmuyorum artık ( yalan😄)