prensesimveannesi Kızlar artık dayanamıyorum üç gündür yüzüm gözüm bile ağrıyor çok şiddetli ağrım var yarın sabah diş doktoruna gideceğim bişey olmaz inşallah demi
Tugce-ylds prensesimveannesi canım ilk üç ay birde son üç ay tedavi etmiyorlar diyorlar ama inşAllah ağrını keserler
Dilekcnkn prensesimveannesi Doktorum 35 haftadayken rapor yazdı bana ben gittim doktor şu an işlem yapılsa bile sorun olmaz dedi ama 20′lik dişim ağrıyordu cerrahi işlem olduğu için eşim doğumdan sonra yapalım dedi ağrı kesici ile idare ediyorum şu an 🤷♀️
prensesimveannesi Tugce-ylds ayy deme ölecemmm 😭😭 çok kötü bişey ya gözlerim bile kapanıyor gidiyor artık uykusuzum aşırı derecede ağrıdan uyuyamıyorum kaç gündür
prensesimveannesi Dilekcnkn ay benim 20 lik değil çürük bi diş çekerlermi acaba ya inşallah çekerler yoksa dayanamıyorum ki ağrısına nasıl dayanacam doğumdan sonraya kadar
Dilekcnkn prensesimveannesi Çekerler canım çünkü dişçi bana şu haftada işlem yapılsa bir sorun teşkil etmez korkma dedi ama benim önceden 20′lik dişime dikiş atıldığı için ben yapmadım ama önce rapor alman lazım ben doktoruma söyledim whatsapptan attı bana raporu öyle gittim .