Gulsah60 Haftada erken doğum riski ile karşılaştım istirahatte magnezyum ile geçirdim 35 e kadar sonrasında yürüyüşler sporlar vs ama benim nazlı kızım hala gelmek istemiyor ve işin garip tarafı sancım da yok 30. Haftada vs çıkan sancılar kayboldu gitti.😂😂🤦🏻♀️ Neler yapmam gerekir bildiğiniz öneriler var mı sevgili anneler🥰🙏🏻
Alev16 Gulsah60 sizinle aynıyız 38+5 deyim benimde oglumun gelmeye niyeti yok gibi. Hafif bel agrılarım ve karın alt bölgem agrım dışında bi belirtim yok. Böyle devam ederse kızlarımda ki gibi 40 41. Haftalarda dogurucam 🙈😳
Alev16 Gulsah60 amin inşallah. bende kızlarım için aynı şeyi söyledim bu erken dogar diye umuyordum ama yok.
Gulsah60 Alev16 ya benim ilk bebeğim 37de doğdu 🤦🏻♀️ Bu sefer de öyle olur diye umuyordum kiiii yanılmışım😂😂 inşallah en kısa zaman sağlıcakla kavuşuruz artık günler geçmiyor
Gulsah60 Hacere evet birde ilk oğlum 37 de doğunca ikinci bebeğimde böyle olunca tedirgin oldum acaba 40a kadar duracak mı sonrası ne olacak diye🤷♀️😅
Gulsah60 Dilaraeslem pazartesiye kadar vaktim var inşallah kendiliğinden gelir 🙏🏻 Bugün kontrole gittim suyu azalmış dedi 🤦🏻♀️
Dilaraeslem Gulsah60 geliyor demekki bende sabahtan beri 4 bardak ada çayı içtim inşaAllah sağ Salim gelsinler artık belimin ağrısından fenayım