papatya981 Kızlar 13+4 oldum ama acayip kuyruk sokumum belim çok çok kötü ağrıyor bazen donup kalıyorum 😭😢 benim gibi olan var mı gerçekten çok ağrıyor belim
Hacere papatya981 kendinizi yorup iş yapıyor musunuz? Doktoruma bende söylemiştim ilk haftalarda ağrılar olmaz bebek ağırlaşınca olur demişti
rabiagucer03 papatya981 vitaminlerinizi aksatığınız oluyo mu yada ağır iş yapıyosanız olabilir geçmiş olsun 🥺
papatya981 Hacere çok fazla iş yapmiyorum günlük ev işin işte bildiğimiz sil supur toz al yemek yap zaten ilk gebeligim evde başkası olmayinca kirlenmiyo dagilmiyo
papatya981 Dilekcnkn teşekkürler bende artık dikkat edecem bakalım cok fazla ayakta kaldığımda mi oluyor yoksa her zaman mi 😬
papatya981 rabiagucer03 hayır hepsini saati saatine düzenli alıyorum 😐 sürekli geçmek bilmeyen bir ağrı değil ara ara oluyor
Hacere papatya981 bi iş yapıp biraz dinlenin o zaman sonra diğeri falan böyle bi gidin çok yormayın bazen kendimizi kaptırıp onuda yapalım buda olsjn diye bütün işi bi anda yapmaya kalkıyoruz
Masal-07 Bu sıkıntıyı birtek ben yaşamıyorum demekkiii 🥺tuvalete bile zor gidiyorum doktora da söyledim yatmanla alakalıdır dedi akşama kadar yatıyorum hiçbirşey yapmıyorum ama geçer inşallah bacım 🙏