tlnnlt Bu gece 29. haftaya gireceğim bebeğim çok hareketli , karnım çok sert ,ve bu aralar çok hıçkırıyor sizde de oluyor mu ??
Cnsymn tlnnlt bende 30+4 deyim ama bizde de aynı belirtiler var bu haftalarda doğum hazırlığı diyor sağlıkçı ablam
Ebrubak tlnnlt persembe 29 olacaz bizde dedignz gibi hareketlilik cok benmkide cok toplanip sertlesiyo
Busrayuksell tlnnlt evet 🥰 biraz paytak yürüyüşler karnım bi anda çıktı sanki, çok yoktu gerginleşti artık hatta nefes 🧘♀️ sıkıntısı yaşıyorum bazen.
Fulyael Akşamları karnımda bir sertlik oluyor ve biraz da kadık ağrısı korkutuyor beni neler oluyor içerde 😀
_yagmurcuum_ Busrayuksell ya bende böyle hissediyorum karnım pat diye çıktı yürüyüşüm 1 gecede değişti sanki 😂
tlnnlt Balbeby hareketleri bazen yavaş bazen hızlı belirgin oluyor benim de çok stresli bir durum acaba diyoruz sürekli
yagmurdzgn54 tlnnlt cok oluyor ozellikle geceleri hic durmuyor surekli hareket halinde benide uyutmuyor zaten gunduzleride cok hareketli bazen diyorum cocum hic uyumuyormusun diye😂
_yagmurcuum_ tlnnlt evet bizde çok hıçkırıyoruz ama su içtiğimde hemen kesiyor hıçkırığı bazen bilerek içmeyip biraz eşime de dinletiyorum 🙈ve aşırı hareketli geceleri tam olarak böyleyiz 😕