bigunanneolucak 26 gündür regl oluyor kesintili azlı coklu. Ama son bi haftadır kanamam arttı ve sürekli ciğermsi(çok özür dilerim)pıhtılar geliyor büyük yani baya. Korkuyorum yarın doktora gidicem ama başına gelen var mı sebbei ne cıktı?
Duy_gu bigunanneolucak bnce en iyisini Dr bilir doğum yapdıysanız normal olabilir birikmiş kanlar olabilir
Handan_65 bigunanneolucak Düşük yapmış olabilirsin sancin var mi peki tuvalete gidince bende düşük yapmıştım inanılmaz derecede sancı vardi bide dediğin gibi öbek öbek kan pihtisi geliuordu
Mom51122 bigunanneolucak koca koca parçalar atmıştım adetle birlikte. Fotoğrafını çekip doktora gönderdim. Rahim duvarı fazla kalınlaştığında olur öyle demişti. Korkmayın bişey yoktur inşallah. Doktora bi görünün
Pembe_duslerr bigunanneolucak merhaba ömcelikle geçmiş olsun.Neden bu kadar süre bekledini normal bir durum değil bence bu.Doktora hemen gidin inşallah skıntılı bir durum yoktur 🙏
bigunanneolucak Handan_65 korunuyorum canım. Gebelik değildir eminimde. Nete yazdım kötü şeyler çıktı ya
bigunanneolucak Duy_gu teşekkür ederim canım. Yarın gidicem ama yinede bi yazayım dedim başına gelen vardır dye. Korktum cnkü nette kötü şeyler yazıyordu
Handan_65 bigunanneolucak Ayy nete hıc bakmayın direknjnsani öldürüyorlar 😀 valla ben düşük yapınca öyleydi belkide adet kanlariniz da birikmiştir olabilir değişik biseyker içtiniz mi adet söktürücü seyker
bigunanneolucak Mom51122 evet canım ya detaylı anlatmak istemedm rahatsız etmemek için. Benimkilerde büyük büyük😟
bigunanneolucak Handan_65 yaa gecen ayki adetim cok az ve kesik kesikti acaba ondan kaynaklımı dedim biriktide o yüzden mi bu ay yoğun oldu amaaan kafamfda binbir türlü şey