Deletedmom_85 Suzannaz rabbim bağışlasın. İnşallah bizlere de nasip olur genelde 1 hafta varken regle geç döllenme yoksa cıkıyor herhalde pozitif bu kanıya vardım 😇
Suzannaz Deletedmom_85 Deletedmom_85 Hep dualarımda hak eden bütün kadınların anne olması en kısa zamanda 🙏 rabbim herkese tattırsın ❤️ Bizlerde haberdar et emin olduğunda
Zeyyyn Deletedmom_85 sadece yerleşme kanaması oldu çok az ordan anlamıştım hayatımda ilk defa gebelik testine gerek duydum önceden ümitsizdim almamıştım hiç başka bir hissiyat geldi böyle 😊😊 Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın 🙏🌸
Deletedmom_85 Zeyyyn inşallah bizlere de nasip olur. Benimde işte Hafif Bi şekilde göğüs ucuna dokununca acıyor ama diyorum ya değilse 🤷
Mervesude01 Deletedmom_85 Amin inşallah 🤲🏻❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah geçer geçer stres etme ne kaldı surda dua ve sabır 🤲🏻❤️
Deletedmom_85 Mervesude01 Allah razı olsun. Birbirimizi tanımasak görmesek de, niyetimiz bir gönüller bir dua edin bizlere de. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 😏
Deletedmom_85 Hanzademerve sağ salim kucağınıza alırsınız herhangi bir aksilik olmaz inşallah. Valla herkes 1 hafta kala yapmış net sonuç almış imkansız değil demek ki 😬
Deletedmom_85 Mervesude01 kaç haftalıkken görebiliyor acaba doktorlar inşallah kese gözükür rabbim gönlünüze göre versin
Deletedmom_85 Hanzademerve Bi hafta kala bende bakiyim o zaman siz böyle söyleyince umut etmeye başladım 😬. Allah bağışlasın bu arada hayırlı olsun
Mervesude01 Deletedmom_85 Allah senden de razı olsun canım aynen öyle gönüller duada toplansa bile o bile yeter bize hersey dua ve sabır 🤲🏻❤️Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin insaAllah 🤲🏻❤️😘
Zeyyyn Deletedmom_85 normal adet öncesinde de öyle çekerdim o yüzden pek bağdaştırmadım Rabbim en doğru zaman da nasip edıyor biz plan yaparız ama her şey onda bitiyor 😊😊
Deletedmom_85 linaaryaa maşallah. Allah bağışlasın hayırlı olsun bu arada,😊 belirtileriniz var mıydı acaba?
Deletedmom_85 Aytajkhadir yaa ne güzel duygulardır eminim ki. Rabbim isteyen herkese versin 😇 yastık meselesi ayak dikme meselesini çok duydum bakalım nasip. Gayret bizden takdir allahtan 😊
linaaryaa Deletedmom_85 Deletedmom_85 çok teşekkür ederim hiç bir belirtim yoktu belirtiler bende 16.haftadan sonra başladı diyebilirim 😊💙
linaaryaa Deletedmom_85 Deletedmom_85 İnsallah yakın zamanda Cift çizgi görmeyi nasip etsin Allah’ım ❤️
Deletedmom_85 dertist valla hepiniz ayrı ayrı umut oldunuz bende Bi 5-6 gün varken deniyim şansımı. Allah bağışlasın bu arada 😇