Dilekcnkn Meliskam 35 haftadan sonra 2 haftada bir çağırdı doktorum 35 gittim sonra 36 şimdi ise 37 haftalığım haftaya bir daha gidicem bu gidişlerimin hepside nst istiyor doktorum.
Aysenurctn32 Meliskam Ben ilk 29 da girdim ama ağrım vardı sadece ağrı probu takılmıştı. Sonra 31-34-35 de girdim. Her hafta giricem sanırım
necla0935 Meliskam 32. haftada başlıyor iki haftada bir çağrıyor her çağırdığında nst ye giriyosun canım
Dilekcnkn Meliskam Yok canım ilk önce gidip ultrason ile bebeğin durumuna bakıyorum sonra nst odasına gidiyorum iki yuvarlak cihaz bağlanıyor biri kalp atışı için diğeri sancılar için 20-25 dk kadar bekliyorsun sonra kağıdı alıp doktora gösteriyorsun ben öyle yapıyorum yani
Dilara0638 Meliskam ben ilk olarak dün yani 33+4 te girdim bundan sonra her geldiğinde gireceksin dedi doktorum ve 2 haftada bir gitmeye başlıyormuşuz artık
Zeyyyn Meliskam ilk nst gidiyorum sancı vs çıkmış mı dıye sonra doktor muayene olyrm oda nst sonucuna bakıyor
necla0935 Meliskam ilk önce doktoruna gidiyosun o muayene ediyor ultrasonla bakıyor sonra nst ye gönderiyor seni ordan verdikleri kağıdı alıp doktoruna gidiyosun o bakıyor nat kağıdına sıkıntı yoksa 2 hafta sonra tekrar gel diyor sana canım
Egeninannesi1 Ben 35. Haftada girdim ilk defa nst ye. İlk nst odasına gittim sonradan randevuma girdim. Doktor zaten nst kağıdına bakarak konuşuyor. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Sonra her hafta çağırtacakmış doktorum 😇
bahtnurr1 Meliskam 32de ilk nst girdim 34de tekrar gireceğim 2 hafta aralıklarla deniliyor , 36dan sonra devlette doktorum 2 güne düşürüyormuş nstyi ama doktora göre de değişiklik gösterebiliyor
Pembe_duslerr Meliskam 39+4üm daha bir kere girdim nst ye doktorum gerek duymuyor benim ultrasonda anlıyor bugün gittim hatta yine gerek yok dedi
ilkgozagrimhavinim Meliskam ben 30.haftaya kadar aylık kontrollere gidiyordum. 30da gittiğimde 32de çağırdı tekrar gittim. 32de gittiğimde haftaya gel nst ye sokalım bi dedi. Yarın tam 33 oluyorum gidicem inşallah ilk defa nstye giricem.
Kusciviltisi Meliskam 35 te nst ye bakmaya başlayacak doktorum. 32 haftalıkken 2 haftada bir gel artık dedi