Buglemebrr Bebiscann biz uzun süre bekledik ya heyecandan alıyoruz işte ama Allahtan öyle büyük şeyler değil çorap önlük filan aldık hevesimiz kırılsın istiyorduk ♥️🌺
Edanur-gul Buglemebrr görünen erkek benim oglumunda böyle bir resmi var ama siz garantiye alın 20. Haftalarda renkli turason isticekler orda kesin bilg i alabilirsiniz
Fasulyeninannesi1 Buglemebrr giysin yahu ne olacak bu renklere cinsiyet yakistirmak ne sacma sey zaten. Kiz olunca mavi giyemez mi erkek olunca pembe giyemez mi bosverin bu sacmaliklari saglikli olsun mutlu olsun 🙏
ggkca Fasulyeninannesi1 Fotoğraf da bebegin iki bacağı ve arası gözüküyor, iki bacağın arasında da pipisi gözüküyor.
Halime0638 Buglemebrr Aaaa kiz diyen Doktorlar körmü acaba yani ordaki pipiyi nasil gormemisler 😂 ben bu doktorlari hic anlamıyorum gerçekten bilmiyorsan yorum yapip insani ikilemde koyma abi 😂😂😂😂
Nazli_ayar Buglemebrr 😂😂 degistiremezseniz öyle çok biseyde almadiysaniz eşinizin dediği gbi evde giydirirsiniz zaten hemen büyüyolar fazla giyemiyolar ☺️🐥
ggkca Fasulyeninannesi1 aslinda fotoğraf da siyah bir yuvarlak var, onun içinde de sadece bebeğin bacak kısmı gözüküyor, bacakları V harfi gibi yukarı doğru açmış ortasında da pipi var dikkatli bakarsan göreceğinize inanıyorum ☺️
momsturk Buglemebrr oğlun da ne hevesliymiş nasıl açmış bacakları anne burdayım demiş daha ne desin 😂😂 biraz önce bir reels gördüm cinsiyet partisi yapıyorlar erkek. Doğduğu hali çekmiş kız 🙈🙈