Bebikonun_annesi Kızlar 27 +3 haftalık hamileyim. Bu aralar bebişin hareketleri mesaneme doğru oluyor. Ve baskılarını güçlü hissediyorum aşağı doğru. sabah bide akşam 5 sn kadar sancı oldu. Sizde de böyle olan var mı?
fyznrilter Bebikonun_annesi bizde 27+6 yız arada bazda oluyor sonra geçiyor bebeğin pozisyonu nasıl. Bizimki ters pozisyonda yani ayakları aşağıda. Doktorumuz pozisyonu ters olduğu için şuan daha çok baskı yapabilir ve ağrınız olabilir normal demişti.
yigitegenin_annesi Bebikonun_annesi hareketlerinde azalma var mı bende 27 haftalıpım dah iki gün öncesine kadar gönek çevremde hisediyrodum şu an. Aşağilarda hisediyroum dönmüşmü dönmmişmi bilmiyorum
Tugbamete Bebikonun_annesi 22 haftalığım ama benimde hareketler resmen şeyimin üstünde hep aşağılarda hiç göbek çevreme çıkamadı sanırım ondandır ki 10 dk bir tuvaletim geliyor 🤷🏻♀️
Bebikonun_annesi fyznrilter 2 hafta ömce gittiğimde baş aşağı idi ama değişkenlik gösterebiliyorlar sanırım 32. Haftaya kadar
Bebikonun_annesi yigitegenin_annesi azalma yok hareketlerinde ama aşağıya doğru baskını güçlü hissettim bugün benim gibi olan var mı bisorayım dedim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
Bebikonun_annesi Tugbamete 22 haftalıkken bende aşağılarda hissediyordum. Son haftalarda göğüs kafesime doğru çıkmaya başladığını hissettim. Bu bir kaç gündür aşağıya baskı yapıyor. Ayaklarımı kolu mu kafası mı bilemedim. 😁 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi