110710 Mrsdettr azaldı cec diye bi antıbıyotık verdi bana doktor sabah aksam iç dedi ben sadece gece içtim idrarımı tıtmadım iç çamaşırımı günde 2 defa değiştirdim çok sıvı almaya başladım azaldı antibıyotık verılcek sevıye yüksek bi sevıye
58ee H78 bende miğde bulantısından değilde sevmediğim için o haftalar içemedim sonra idrar yolu enfeksiyonu var dendi kum döküyorsun dendi günde 4 litre içmek zorunda kaldım oyuzden pipetle de olsa ihmal etme
Buseylul 33 haftaligim ilaclarim olmasa su aklima bile gelmez cok sukur bir sknti yasamadim ama uzuluyorum 😔
110710 Buseylul Maşallah☺️ Su işte hayatsal tüm fonksiyonları etkiliyor güzel cam bi şişe alın ondan için oyle oyle alışkanlık oluyor doldurmak istiyosunuz bitince nacizane tavsiyem bende öyle başladım normalde aramazdım suyu
dakpinar- H78 ya bir arkadaş yanlış bilgi veriyorsun demiş suçlar gibi ben bildiğimi doktorumun söyledıgını size yardımcı olmak için yazdım bazı insanların tavrı çok yanlış , neyse kuzum inşallah yavaş yavaş düzelirsin korkma 🥰😍
Mrsdettr dakpinar- verdi canım da faydasız yenisine başladım inşallah bir an önce geçer çok kötü durumdayım 😔
Aytajkhadir H78 en az 3 litr hemen icmeye basla.Bebegini susuz birakma.Insan susuz yasayamaz.Bebeginin hatrina
Gulmom H78 ben ilk 4 ay bulantıdan hiçççç içemedim resmen hic . Ama siz kendinizi zorlayn bende bir sorun olmadı ama suan cok içmeye calısıyorum