H78 Hayırlı akşamlar ben 7 haftalık hamileyim su içemiyorum tiksiniyorum sizde de su içmeyen hamileliğinde sorun yaşamayan var mıdır çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye sadece sıvı şeyler tüketmeye çalışıyorum
dakpinar- H78 canım su çok önemli , şu an mide bulantıları yüzünden içermeyebilirsin ama ilerde günde en az 3 lt içmek gerekiyor diyor doktorum da . İdrar yolu enfeksiyonu ile direkt bağlantılı su içmemek sanırım
fyznrilter H78 çok normal cnm mide bulantım çok işe içemiyorsun zaten ben 4. Ayim dolana kadar doğru düzgün su bile içemedim sürekli çıkarıyordum
Ank-16 H78 ben de o haftalarda içemiyordum, suyu görünce bile midem bulanıyordu. İçine birkaç damla limon sıkıp öyle içmeye çalışıyordum. Ama geçici bu dönem zaten, şimdi içiyorum istediğim kadar. Çok şükür bir sıkıntı da olmadı.
H78 dakpinar- mide bulantım olduğu için içemiyorum geçince içerim ama bu süreçte bişey olur diye korkuyorum su önemli ama tiksiniyorum içerken
Aryapoyraz dakpinar- en az 3 lt olduğunu sizden duyuyorum fazla su içmek ödem yapar yanlış bilgi veriyorsunuz
Mrsdettr dakpinar- Evet canım ne yazık ki ben fazla içmediğim için şu anda enfeksiyonla savaşıyorum 😔
Ada-7 Bende de olmuştu her şeyden tiksinme ben 6. Haftada serum almıştım midemden dolayı..Vücudum sıvısız susuz kalmasın diye meyve suyu tüketmeye başladım biraz suyuda zorlayarak içiyordum özellikle ekşi bişeyler yiyince su içmeyi daha çok istiyordum ve zorluyordum kendimi. Ama üzülme normal bi sürecek 12. Haftadan sonra rahatlama hissedeceksin baya hamileliğin balalayı dönemi dedikleri dönemi yaşayacaksın gerçekten harika bişey biraz sabır etmelisin 🤗
H78 Ada-7 inşallah çok teşekkür ederim sıvı şeyler tüketmeye özen gösteriyorum suyu içemediğim için ne kadar yararlı olur bilemiyorum
Ada-7 H78 normal bi süreç yaşıyorsun elinden geleni yapıyorsun zaten ben çok zayıfım hem bişey yiyemiyor hem de içemiyordum zayıf olmama rağmen daha da zayıfladım ama dediğim gibi sonradan düzene giriyor her şey kilo alımı başlıyor 🙏🏼 sulu meyveler ve sebzeler de tüketebilirsin
dakpinar- Aryapoyraz hayır yanlış bilgi vermiyorum doktorumun verdıgı ve benım içtiğim lt yi söylüyorum ödem kişiye göre degısır ben de olmadı , ayrıca niye yanlış bilgi vereyim kastım mı var kıza ?
demethanim Şu çok önemli ama bir türlü alışkanlık kazanamadım ben de.. 28. Haftaya girdik, az su içtiğim için ödem oluyor ayaklarımda.. :( magnezyum icmezsem kramp giriyor bacaklarıma. O yüzden zorlaya zorlaya 2 litreye çıkmaya çalışıyorum şu an.
Ceysii01 H78 bi arkadas daha yazmiş su icmek cok önemli ilk aylarda doktorum banada en az 2.5 lt su icmemi söyledi ben 3 litreye yakin ictigim halde hafif enfeksiyon yasiyorum hic veya cok az icseydim cok daha agir enfeksiyon yasardim kesinlikle ayrica su vücuttaki toksinleri atar
12mommy H78 idrar yolu olmamak icin en ax 3 litre icmek lazimmis doktorum dedi 7 haftalik gebeyim bende ama bebek icin su cok onemli
dakpinar- 12mommy 3 litre yanlış bilgiymiş canım yukarda biri öyle demiş 😅 bana da doktorum 3 dedi ama heralde yanlış bizim doktorlar onunkı doğru 😀
H78 dakpinar- bende hamilelerde 3 litre diye biliyorum normal insanlar 2 litre içiyor benim doktorumda demişti ama benim mide bulantım tiksinmem olduğu için içemiyorum