Halime0638 Kizlar kendi tırnaklarımı sevmiyorum ojesiz kısa şekilde uzatip oje surmek istiyorum ama okuduğum bakdigim kadariyla zararliymis siz napiyorsunuz bu konuda bilgisi olan varmi ?
bahtnurr1 Halime0638 ilk defa duyuyorum sürekli de sürerim 😂 8.5 aylık olduk yani. Ama uzamasını istiyosan kalıcı oje yaptır hem kırılmıyor hemde çok iyi uzatıyor 2-3 hafta da rahat kalıyor tırnakts
Damli Ben de sürekli oje süren biriyim gebeliğimde 4 ay sürmedim sonra ara ara sürdüm zararlı olduğu söyleniyor doktorlar tarafından ama sık sürmediğimşz takdirde sorun olacağını sanmıyorum 4. Ayınızdan sonra başlayın yine siz 😅
Gizemin-minnakI @Halime0638 bende 5 ay sürmedim . 5. Ayımı bitirmek üzereyim . Bazen sürüyorum . Ama en fazla 2 gün kalıyor. Çok sürmüyorum . Önceden ojesiz gezmezdim.
yaren-1 Bende ojesiz tırnak hiç sevmem 6 ay takma ojeli tırnak kullandım hep arada bir iki gün çıkartıyordum şimdi çıkarttım kendi tırnağıma oje sürdüm 😂
Halime0638 bahtnurr1 ay cok istiyorum sürmek ojeli uzun çok hoşuma gidiyor ama korkuyorum iste bisey olur diye
Halime0638 DerinMavii bende baska bi uygulama da denk geldim araştırdım oyle yazıyor cogu yerde çoğu doktorda önermiyor
Duygu0621 Ojeyi hiç sevmiyorum , hem tırnak yapım küçük yakışmıyor , uzatsam uzun tırnak caiz değil hemde yemek falan yapamam rahat etmem , özel bi gün olsa anca o zaman yaparsam yaparım en son 3-4 ay önce sürmüştüm 😅😅😅