Kizannesi92 Elifmallimetin 31+1 de 1700 du normal dedi ama.bir haftad sadece yüz gram almıştı ondn önce de on günde 100 gram almıştı şimdi korona bitsin tekrar gidicem inşaallah hep yüz gramcik gitmez beslenmem aynı çünkü
MERVEANNEAsel Ervam2015 32 haftada normal benim ki 1.751 grm Dı doktorum tam haftasında olması gerekn kilo dedi sizinki neden öyle dedi anlamadım bol bol kaşar muz yiyin 🙂
Ervam2015 Sssssyyyy plasenta yaşlanması olduğunda bebeğe yeteri kadar besin gitmediği için beslenemiyomus benim kızımda onu yaşadım çünkü 37 hafta 2600 doğdu
Ervam2015 MERVEANNEAsel yiyorum canım aşırı ya kaçmadan kilolu bı bebek bekliyo benden ama kendimde kilo almadım ki ben kızımda 2600 doğmuştu oluşları bu☺️😂yapabilecek biseyim yok
Ervam2015 Sssssyyyy valla canım 30 lu haftalarda söylemeye başladı doktorum eşi yaşlanmış zamanı geçmiş gibi aynı duruşu öyle dedi hep en sonunda 37 de doğdu
Sssssyyyy Ervam2015 banada 32 de dedi çok korkuyorum o yüzden. Erken doğum riski oluşturdu mu? Kontrollere haftadan haftaya mı gittiniz? Normal dogummu oldu. Doktor beni çok korkuttu ani ölüm bile olur dedi..
Ervam2015 Sssssyyyy evet ciğerleri gelişmediği için 18 gün kaldı erken doğum olacağı zaman iğne yapılıyormuş aslında doktorum söylemedi bana