Busra5341 Merhaba kizlar araniza yeni katildim daha cok yeni bir anne adayiyim .size bir sorum var 21 haziran son adet tarihim 21 temmuzdada idrar testi yaptim cok silik cikti dunde kan verdim betam 34.5 sizce normalmi bu deger daha oncede bir dusugum var cok kafama takildi
Bahar11mucize Busra5341 normal tabiki benimde 31 marttı 31 nisanda kan verdim 25 di değerim 😊şimdi 16+5 olduk
Busra5341 Iki haftalik bi gebelik dedi doktor eger kanama fln olmazsa uc hafta sonra tekrar gelirsin dedi ama benim icime kurt dustu iste insallah saglikli olurda ayni seyleri yasamam
sudamlasi Busra5341 hayırlı olsun canım evet çok çok yeni dikkat et Allah ın izniyle bişey olmaz ağır fln kaldırma❣️
lutfiyeozkan Busra5341 inşallah canım benim 18 çıkmıştı 1 gün sonra düştü şimdim6 haftalık hamileyim ve lekelenmem var keşke bi progestan flan yazdırsaydın
Busra5341 sudamlasi cnm cok sagol dikkat ediyorum yatiyorum hep insallah beni birakmazda ssglikla olur ne zmndir bu gunleri bekliyoruz 🙏🙏
Busra5341 Allah saglik sihhat versin 🙏 soyledim dusugm var diye evdede var zaten de su an degil keseyi bi gorelim bidaki geldiginde bakariz ona dedi vermedi folik asit verdi bende diyorumki persembe tekrar tahlil yaptirayim artisina bakayim betanin diyorum ama kotu bisi gorcem diyede korkuyorum acikcasi bilemedim
DuyguEyupoglu Busra5341 gün aşırı baktırman gerekiyor beta hcgye canım yükselme varmı yokmu bakılması gerek. Doktor bunu söylemeden nasıl 3 hafta sonraya kontrol verir çok garip 🤷🏻♀️ Sen acilden gün aşırı baktır hcg değerine
SultanYenihan Benim ilk 20 çık ıltı doktora gittik 2 güne kanistedi 2 kat artması gerekiyor dedi ve artı şuan 27+3günlük olduk
Busra5341 SultanYenihan masallah Allah eline ayagina kavusturmayi nasip etsin bizimki istemedi ama bnde tekrar kan vermeyi dusunuyorum
Swraksya Ben ilk test yaptığımda silik çıkmıştı ikinci çizgi adetimi Bi gün geçmişti kan vermedim ama emin olmak için 1 hafta sonra yine idrar testi yapmıştım daha da koyulaşmıştı çizgi o zaman tam inandım sanırım en kötü evde bu şekilde yükselip yükselmediğini anlayabilirsin.. Ama iyi düşün iyi olsun kanama falan olmadığı sürece sıkıntı yapmayın..
Busra5341 Swraksya eczaneler bizden kazaniyo parayi 🤣 ben bi kan vereyim gene daha garanti artk kesmez beni eczanedekiler
Nisanurr Canım benim normal tabi benimde 9 çıkmıştı sonradan hep normal ilerledi çok şükür şuan ayağımda sallıyorum 🤗🤗🤗 sen iki gün sonra sağlık ocağına gidip kan ver iki katına çıkar inşAllah 🙏🙏🙏