halimefk25 Kızlar 21. Haftamdayım bebeğin ic organları için detaylı ultrason dedi doktorum . Medovaya gidiyorum . Fakat çok kararsız kaldım yaptırıp yaptirmamakta. Içinizde yaptırıp hangi hastane ve ücreti ne kadardı yazabilir mi ? Yaptırmayan var mı?
Belizmoms halimefk25 orası neresi bilmiyorum ama. Ben Antalya da özelde 250 TL ye yaptırıdm zorunlu değil ama bence yapılması gerekli bebeğin damarlarına kadar herşeyini en detaylı halini size anlatıp gösteriyorlar kesinlikle yaptırılması taraftarıyım herşeyden önce bebeğinizi daha net daha detaylı görüyorsunuz çok güzel bir duygu ben heyecandan konuşamadım bile izleyince nefesimi bile tutmuşum bir ara doktor sonra sakin ol annesi nefesini tutmaya gerek yok dedi o kadar güzel bir duygu 😁🥰😍
Gizemin-minnakI @halimefk25 detaylı ultrason çok önemli kesinlikle yaptırın . Tarama yaptırmak zorunda değilsiniz çok önemli değil . Ama ayrıntılı çok önemli . Bebeğinizin tüm organlarına bakıyorlar . Allah korusun kalp rahatslzığı her hangi bir şey var mi diye bakıyorlar . Ona göre doğum planlanıyor belki daha kapsamlı yerde doğum yapmanız gerekibiliyor ya da ilaç kullanıp önlem alabiliyorsunuz . Konya da yaşamıyorum . Ama kararsız kaldım diyince sizi uyarmak istedim sadece .