Mucizecim Arkadaslar kuzenimin eşinin kiz kardeşi 25 yaşında 3 yaşında ve 3 aylik bebekleri var kalp krizi geçirdi durumu kritikmis dua eder misiniz çoğunuz hamilesiniz hamile olanın duası geri çevrilmez ınsaaalh ismi Demet ismen dua ederseniz çok sevinirim
Sevgi1312 Rabbim evlatlarına ve size bagıslasın duamı ettim ve edecegim de rabbim en iyisini bilir Allahım sen büyüksün yarabbim 🤲🏻
Sedamamiasya Mucizecim o kadar üzüldümki😔😔😔😔 o kadar icten dua ediyorum kiAllahim onu iki yavrusuna bağıslasın🙏🙏🙏inşAllahh saglikla evine cocuklarina döner. Hepimizin yavrusu var bizi onlara onlari bize bagislasin rabbim🙏😥
Mucizecim Sedamamiasya Amin cnm amin bizlerde 2 gündür o kadar üzgünüz ki dua ediyoruz bende burdan yazayım dedim kimin duası kabul olur bilinmez elimizden dua etmekten başka birsey gelmiyor çoğumuz hamile çoğumuzun doğumu yakın elbet duası kabul olacak biri vardır içimizden
Mucizecim Sedamamiasya Bugün haber geldi cnm gözünü kipirtatmis elini flaan oynatmış igne flaan batirinca tepki vermiş güzel bir haber ins devamıda gelir